Alt Text!

Splunk Architect en Lead DevOps Engineer voegt zich bij het Data Intelligence team

Vandaag introduceren we Jenko Voolstra! Hij is de aanwinst van het Bright Cubes Data Intelligence team. Als Splunk Architect en Lead DevOps Engineer brengt hij gedegen kennis en ervaring op het gebied van complexe data platformen én cloud infrastructuren. Dit begint in de ontwerpfase en eindigt met een stabiele realisatie van de juiste oplossing.

Jenko heeft zich vele jaren verdiept in het verzamelen en verwerken van data uit diverse bronnen. Hij is in staat gebleken nieuwe inzichten te onthullen binnen enterprise infrastructuren door intensief gebruik te maken van het Splunk big data platform. Met organisaties heeft hij vervolgens de transitie kunnen realiseren om van inzicht in processen naar automatisering van deze processen te gaan.

Kennis op gebied van diverse linux/unix distributies schieten bij Jenko niet tekort. Hierbij gebruikt hij zijn vaardigheden op gebied van Python en Bash om de juiste deployments en het beheer te kunnen realiseren door de juiste oplossing te ontwikkelen door gebruik te maken van Docker, Ansible in het beoogde cloudplatform.

Naast de technische skills heeft Jenko het vermogen om vanuit zijn technische kennis business en techniek bij elkaar te brengen. Aandachtig luisteren om de échte vraag te achterhalen in hierbij een sterke eigenschap. Een prettige samenwerking met collega’s en klanten ziet hij als een cruciale factor voor een succesvol resultaat met draagvlak binnen de organisatie. Hierbij stelt hij het doel om samen stappen vooruit te zetten vanuit de verschillende expertises om het gezamenlijke doel te bereiken.

Ben jij ook in staat om de klant te helpen om het échte probleem te achterhalen, én een gepaste oplossing aan te bieden? Dan kom ik graag met je in contact. Bij Bright Cubes geloven wij dat onze professionals een brug kunnen slaan tussen de techniek en business om als organisatie vooruit te gaan!

Stuur je CV via een van onze vacaturepagina’s, of neem direct contact met mij op door te mailen naar richie.brondenstein@brightcubes.nl

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail: Richie.Brondenstein@brightcubes.nl

Deel dit bericht