Alt Text!

Stan van Velthoven helpt organisaties data-driven te functioneren met technische knowhow, communicatie en teamwork!

Als Data Intelligence team zijn wij trots om Stan van Velthoven te introduceren. Stan is een bron van technische en sociale skills als Senior Data Engineer. Hij houdt zich niet alleen bezig met de technische aspecten van data, maar helpt de klant bij het verkrijgen van nieuwe inzichten in haar processen. Deze inzichten vertaalt hij vervolgens naar producten in de vorm van data pipelines en dashboards. Stan is een echte teamplayer die organisaties een stap verder brengt.

In eerdere werkzaamheden heeft Stan diverse malen aan de basis gestaan bij de opzet van nieuwe big data platformen. Zijn betrokkenheid startte bij het vaststellen van de requirements, de architectuur en de uiteindelijke technische implementatie. De oplossingen heeft hij ontwikkelt door middel van het Splunk big data platform en de bouw van custom dataprocessing-oplossingen in Microsoft Azure.

In de afgelopen jaren heeft Stan kennis opgebouwd in Azure, AWS en Splunk. Zijn kennis van complexe on-premise infrastructuren, bestaande uit verschillende linux/unix distributies, helpen hem bij het begrijpen en construeren van de juiste geautomatiseerde ETL-processen. Ontsluiting van data uit SQL en No-SQL-databases of logdata files door gebruik te maken van Python applicaties en Bash- en Powershell-scripts behoren tot zijn vaardigheden. Om de complexe processen inzichtelijk te maken visualiseert hij met Splunk, PowerBI, Kibana of Grafana de huidige staat van de processen. Kortom, end-to-end kennis en kunde!

Onze Data Intelligence way-of-work is gebaseerd op technische knowhow, communicatie en teamwork. Het Data Intelligence team van Bright Cubes heeft het doel om vanuit deze competenties de klanten te helpen waarde uit data te halen. Als jij deze capaciteiten ook bij elkaar kunt brengen en vanuit deze kwaliteiten oplossingen wil bieden aan klanten, dan zie ik er naar uit je te leren kennen!

Stuur je CV via een van onze vacature pagina’s, of neem direct contact met mij op door te mailen naar richie.brondenstein@brightcubes.nl.

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail: Richie.Brondenstein@brightcubes.nl

Deel dit bericht