Alt Text!

Start Bastiaan Konings als directeur bij Bright Cubes!

Met trots verwelkomen wij onze nieuwe collega Bastiaan Konings als Directeur Cloud & DevOps bij Bright Cubes. In de afgelopen jaren heeft Bright Cubes zich ontwikkeld tot een van de topspelers in Nederland op het gebied van Cloud, DevOps, Software en Data. Met, inmiddels, een geweldig team van 50 engineers, architecten en analisten staan we in de startblokken om nog beter te worden en ons verder door te ontwikkelen.

Om door te ontwikkelen op het gebied van Cloud, Automation en DevOps komt Bastiaan ons managementteam versterken. Bastiaan zal zich gaan focussen op de ontwikkeling van zijn eigen team. Daarnaast zal hij met zijn kennis en ervaring heel Bright Cubes helpen de juiste stappen te maken in de verdere groei en professionalisering, zodat Bright Cubes ook in de toekomst voorop blijft lopen.

Als echte “mensen” manager en ervaren directeur wil Bastiaan vooral een hecht en professioneel team opbouwen met de beste engineers en architecten. Daarnaast zal hij met zijn ervaring Bright Cubes als organisatie nog steviger op de kaart gaan zetten.

Bastiaan is in de Nederlandse markt op het gebied van gespecialiseerde IT-organisaties een van de meest ervaren managers. In zijn carrière heeft hij meerdere IT-consultancy en IT-solution organisaties ondersteunt en begeleid in hun groei en professionalisering.  Wij kijken erg uit naar een mooie samenwerking en wensen Bastiaan heel veel plezier en succes binnen Bright Cubes.

Ben jij ook op zoek naar een organisatie waarin we een hecht team vormen en elkaar altijd uitdagen om beter te worden? Neem dan zeker contact op met ons of bekijk onze vacatures!

 

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:bastien.tielen@brightcubes.nl

Deel dit bericht