Alt Text!

Start Data Scientist Sander Breukink bij Bright Cubes

Sander Breukink uit Eindhoven is de nieuwe aanwinst voor het Bright Cubes Data Intelligence team. Sander is zeer bedreven in de analyse van systemen en processen. Met deze resultaten ontwikkelt hij de juiste technische oplossingen voor de klant. Hij vind het belangrijk om als team een kwalitatief resultaat te boeken waarbij de oplossing uitgelegd kan worden aan niet-technische stakeholders. Dit maakt hem tot een verbindende factor.

Sander heeft een master in Data Science en heeft zich gespecialiseerd in proces mining. Hierdoor is hij in staat de juiste tooling in te zetten om complexe processen inzichtelijk te maken en een strategie te ontwikkelen die leidt tot procesverbeteringen. Daarnaast heeft hij het vermogen oplossing te bouwen volgens bewezen software engineering principes. Deze kennis heeft hij opgedaan in zijn software development verleden waarin hij webapplicaties heeft ontwikkeld in Java, PHP en Javascript, HTML en CSS. Bij zijn ontwikkeling naar Data Scientist zijn Python en Scala ook onderdeel geworden van zijn skillset. Het ontsluiten en gebruiken van data via API’s,  MySQL of PostgreSQL databases en NoSQL DynamoDB in een AWS omgeving is hierbij ook geen probleem.

Het Data Intelligence team kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met Sander waarbij we door middel van data onze klanten helpen bij de ontwikkeling en verbetering van producten en processen.

Herken jij jezelf in de skills die Sander heeft, of wil jij in een dergelijk team werken? Dan komen wij graag met jou in contact! Dit kan door te reageren op een van de vacatures of rechtstreeks door te bellen naar: 088 – 81 81 100 of een email naar: richie.brondenstein@brightcubes.nl.

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail: Richie.Brondenstein@brightcubes.nl

Deel dit bericht