Alt Text!

Start DevSecOps Engineer Harald van der Laan

Wij zijn blij en trots dat Harald van der Laan het Cloud/ DevOps team van Bright Cubes vanaf 1 april met zijn enthousiasme en kennis is komen versterken. Zijn kennis, Securityawareness en ambitie maken hem tot een geweldige aanwinst voor Bright Cubes en iedere opdrachtgever.

Harald is een zeer ervaren DevOps engineer met een passie voor Security. Door zijn brede interesse voor alle nieuwe ontwikkelingen binnen zijn vakgebied heeft hij ervaring opgedaan met de verschillende aspecten van bedrijf kritische omgevingen waaronder Linux, Monitoring, Deployment, Automation, Networking en Security.

Harald start bij Bright Cubes binnen het Cloud/ DevOps team om binnen Bright Cubes nog meer Security kennis op te bouwen en  samen met collega’s te kunnen sparren over nieuwe en bestaande oplossingen om de opdrachtgevers van Bright Cubes nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wij wensen Harald veel succes en plezier bij Bright Cubes!

Herken jij jezelf in de skills die Harald heeft, of wil jij in een dergelijk team werken? Dan komen wij graag met jou in contact! Dit kan door te reageren op een van de vacatures of stuur een email naar: bastiaan.konings@brightcubes.nl

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:bastiaan.konings@brightcubes.nl

Deel dit bericht