Alt Text!

Start Djego Ibanez, Senior DevOps en Software Consultant

Djego Ibanez uit Maarssen is het team van Bright Cubes komen versterken als Senior DevOps Engineer. In de afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld tot Software Developer en DevOps Engineer met ervaring uiteenlopend van infrastructuur tot en met back-end en front-end development. Djego werkte doorgaans in meerdere projecten voor diverse klanten tegelijkertijd. Hij heeft ervaring in development met o.a. JavaScript, Python en Bash, het bouwen van CI/CD-platformen, container technologieën, zoals Docker en Kubernetes en tal van AWS, maar ook Azure services. Verder is Djego een gecertificeerd scrum master met ervaring in multidisciplinaire teams en het begeleiden en opleiden van nieuwe Scrum masters.

Voordat hij aan de slag ging als fullstack ontwikkelaar heeft hij vanuit zijn eigen bedrijf gewerkt als game developer, aan verschillende mobile-games met miljoenen spelers. Games waaraan hij heeft gewerkt zijn wereldwijd in de top 10 gekomen van Apple’s iOS app-store en hebben nominaties en awards ontvangen.

Djego heeft een afgeronde opleiding HBO Game Design & Development. Daarnaast heeft hij tal van technische trainingen gevolgd, waaronder Splunk, Kubernetes, Docker, AWS, Scrum JavaScript, etc.. Binnen Bright Cubes wil hij zich verder gaan ontwikkelen door meer complexe software en DevOps omgevingen te bouwen.

Wij zijn trots on Djego in ons team te mogen ontvangen en wensen Djego heel veel succes en plezier bij Bright Cubes!

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail: bastien.tielen@brightcubes.nl

Deel dit bericht