Alt Text!

Start Full Stack Developer Martijn Schotel bij Bright Cubes

Martijn Schotel is de nieuwe aanwinst voor het Bright Cubes Software Engineering team. Martijn is een zeer bedreven Full Stack Developer. Met zijn uitgebreide kennis ontwikkelt hij de juiste technische oplossingen voor de klant.

Mijn naam is Martijn Schotel en ik ben nu vol energie van start gegaan bij Bright Cubes. Ik ben getrouwd en sinds oktober 2019 vader van een geweldige kleine man. Ik woon nu 2,5 jaar in Gouda met mijn kersverse gezin. In mijn vrije tijd vind ik het
heerlijk om gitaar te spelen, een rondje hard te lopen en mij lekker te verschuilen achter een goed boek. Mijn expertises als developer zijn met name op het gebied van React, JavaScript en C# .Net. Ik kijk er naar uit om door te groeien bij Bright Cubes en ben erg gemotiveerd om mooie resultaten neer te zetten.

Martijn is na zijn HBO studies Commerciele Economie en Chemie zich gaan verdiepen in het ontwikkelen van Software en is nu al geruime tijd aan de slag als Full Stack ontwikkelaar. Zijn stack is gericht op JavaScript, Node.js, React en C# ASP .Net, aangevuld met HTML5 en CSS3. Daarnaast heeft hij ervaring met diverse build tools en datastructuren. Martijn is gewend om te werken volgens Agile en Scrum. In de afgelopen jaren heeft Martijn gewerkt aan complexe web omgevingen en sales funnels. Martijn werkt graag in omgevingen waar hij op het scherpst van de snede zijn werk kan doen en focus kan leggen op kwaliteit.

Het Software Engineering team kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met Martijn waarbij we onze klanten helpen bij hun digitale transformatie en de ontwikkeling van complexe systemen.

Herken jij jezelf in de skills die Martijn heeft, of wil jij in een dergelijk team werken? Dan komen wij graag met jou in contact! Dit kan door te reageren op een van de vacatures of rechtstreeks door te bellen naar: 088 – 81 81 100 of een email naar: bart.stokman@brightcubes.nl.

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail: alex.verstappen@brightcubes.nl

Deel dit bericht