Background image
Alt Text!

Start Open source specialist Paul van Noort

Bright Cubes werkt hard aan de toekomst en is bezig om ook op het vakgebied van cloud, Dev/ Ops en Security meer kennis en oplossingen aan te bieden. Daarom zijn wij er trots op dat we mogen aankondigen dat Open Source engineer Paul van Noort per 1 oktober ons team is komen versterken. Met zijn diepgaande kennis van Linux, veel ervaring met Automation en kennis van Security gaat hij onze opdrachtgevers adviseren op welke wijze zij zoveel mogelijk uit hun omgeving kunnen halen. Daarbij zal Paul het niet laten om gevraagd en ongevraagd advies te geven over hoe de omgeving optimaal te beveiligen.

Paul is een gedreven allround engineer met een sterk Linux profiel. Een sterk analytisch vermogen is een van de grootste talenten van Paul. Hij doorziet snel hoe de processen lopen en is in staat de IT-omgeving snel te ontleden. Hierdoor ziet hij waar verbetering kan worden doorgevoerd en komt hij vaak met aanbevelingen. Paul is nieuwsgierig en verdiept zich graag in nieuwe technologieën waar hij zijn kennis en ervaring mee kan verbreden.

Door zijn uitstekende communicatieve vaardigheden en zijn enorme behulpzaamheid, wordt hij bij elke opdrachtgever al snel de “go to guy” voor allerhande zaken. Daarbij heeft Paul het vermogen om mensen te mee te nemen in een samenwerking, waarbij het teamgevoel voorop staat. Hierdoor levert Paul vaak een grote bijdrage aan het voorspoedige verloop van een project en natuurlijk uitstekende resultaten.

Bright Cubes streeft naar een goede samenwerking tussen consultants en klanten. Communicatie, kennisdeling en inleving in de belevingswereld van stakeholders is hierbij belangrijk. Wil jij bedrijven ook helpen met het efficiënter en veiliger maken van hun IT omgeving? Stuur je CV via één van onze vacature pagina’s of neem direct contact met ons op.

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:bastiaan.konings@brightcubes.nl

Deel dit bericht