Start Ton Habraken Senior Java Developer

Ton Habraken uit Zeeland is per 15 augustus bij Bright Cubes gestart als Senior Java Developer. Ton heeft jarenlang ervaring binnen de Java stack, met focus op Java SE en Java EE tot en met versie 8 en verwante frameworks zoals Spring en Hibernate. Daarnaast is hij goed thuis in Javascript en gerelateerde frameworks, waaronder React en Angular. Ook heeft Ton ervaring met C# en C++. Testing doet hij met tools, zoals Cucumber, Selenium, JUnit en Mockito en software builds en continuous integration doet hij met Maven, Jenkins, Gradle, Ant en Teamcity. Ton is thuis in databases, waaronder Oracle, MySQL, PostgresSQL en MongoDB.

Hij heeft zijn ervaring opgedaan in complexe omgevingen, waar DevOps, Microservices en CI/CD een belangrijke rol spelen. Ton is goed thuis in Domain Driven Design, Test Driven Development, Model Driven Development en Refactoring en werkt volgens Agile, Scrum of Kanban.

Ton heeft een afgeronde opleiding HBO Informatica, aangevuld met diverse vakgerichte trainingen, waaronder cursussen over Elastic, Splunk, Cassandra en Agile. Hij wil zich bij Bright Cubes verder gaan ontwikkelen richting de meest innovatieve technieken en met zijn kennis en ervaring bij diverse klanten complexe omgevingen bouwen en hierover adviseren.

Wij zijn blij om Ton in ons team te verwelkomen en wensen Ton heel veel succes en plezier bij Bright Cubes!

Ben jij ook een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen? Neem dan contact met ons op! Telefoon: 088-81 81 100 E-mail: Alex.Verstappen@BrightCubes.nl

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail: alex.verstappen@brightcubes.nl

Deel dit bericht