Alt Text!

Succesvolle webinar Process Mining

Wederom hebben we een leuke en leerzame webinar gehad. Deze keer over Process Mining, de tweede van onze serie over “Data Intelligence binnen Organisaties”


Deze webinar werd verzorgd door Sander Breukink, Consultant en Data Scientist bij Bright Cubes. Sander werkt in een team van Bright Cubes consultants aan Data Intelligence Projecten binnen ASML, een van de grootste en meest vooruitstrevende high tech organisaties in Nederland.


De onderwerpen van deze webinar waren:

  • Wat is process mining?
  • Wanneer moet je het toepassen
  • Met wat voor tools kun je process mining doen?
  • Process mining binnen ASML

Met een sterke inhoudelijke presentatie en strakke uitleg heeft Sander ons meegenomen in de wereld van toegepaste process mining. Hoe werkt dit in de praktijk en welke do’s en dont’s kom je tegen. Tijdens deze webinar hebben we hier een goed inzicht in gekregen. Daarin heeft Sander zijn kennis toegelicht aan de hand van zijn eigen werkzaamheden bij ASML.


Leren doen we bij Bright Cubes altijd samen. Gewoonlijk op een spraakmakende locatie met een lekkere hap en een drankje. Momenteel volgen we onze webinars op de bank, op TV, achter het bureau of lekker aan de keukentafel. Iets minder gezellig, maar evengoed enorm leerzaam! Met naast onze spreker, ook een technisch onderlegde moderator, kunnen alle tussentijdse vragen goed worden behandeld.


Wil je onze webinars niet missen? Neem dan contact op en dan zorgen wij ervoor dat je tijdig ene uitnodiging en een link ontvangt om te kunnen deelnemen aan deze webinars!

Gerelateerde onderwerpen:

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail: bastien.tielen@brightcubes.nl

Deel dit bericht