Alt Text!

Technisch hart, sociaal en professioneel beschrijven onze nieuwe collega Marcel Koolen

We zijn ontzettend blij om het Bright Cubes Data Intelligence team weer te hebben versterkt met Marcel Koolen. Als sociale techneut heeft hij gelijkgestemden bij ons in de organisatie gevonden, waardoor hij graag bij ons wilde starten! Een mooier compliment kunnen wij van een nieuwe collega niet krijgen!

Marcel heeft een Bachelor in Technische Informatica en een Master in Innovation Sciences. De combinatie van kennis op het gebied van innovatie en zijn technische ontwikkelcapaciteiten stellen hem in staat mee te denken bij de ontwikkeling van nieuwe producten en processen. Aan de basis van zijn ontwikkelproces gebruikt Marcel data vanuit de beschikbare systemen. Door de analyse van deze data en het ontwikkelen van simulaties krijgt hij meer begrip over het gedrag van de gebruikers en hoe de data op cruciale momenten ingezet kan worden. Vervolgens blaast hij leven in deze ideeën door zijn software engineering skills. 

De wereld van techniek is een natuurlijke omgeving voor Marcel en niets is hem te gek. Geef hem iets nieuws, wat tijd, en hij ontdekt nieuwe mogelijkheden om waarde te genereren. Technologieën als Blockchain, Augmented Reality en Virtual Reality zijn topics waar hij serieuze sporen heeft verdiend als R&D Developer en R&D Technisch Team Lead.

We vinden het belangrijk om te benadrukken dat Bright Cubes gelooft in professionals die waarde hechten aan prettige communicatie met klanten. Door samen met de klant de dialoog te voeren streven we naar draagvlak voor de juiste oplossing die past bij de business case van de klant. We geloven en zien dat Marcel hier het voorbeeld van is!

Ben jij ook een sociale professional, met passie voor IT en data én zet jij de klant op de eerste plaats? Stuur je CV via één van onze vacature pagina’s, of neem direct contact met mij op door te mailen naar richie.brondenstein@brightcubes.nl  

Gerelateerde onderwerpen:

Ik wil er bij zijn!

>

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:Richie.Brondenstein@brightcubes.nl

Deel dit bericht