Alt Text!

Webinar: Advanced Analytics met Design Thinking in de High Tech

Op woensdag 21 april aanstaande organiseert Bright Cubes een webinar over Advanced Analytics met Design Thinking in High Tech. De webinar start om 19.00 uur en zal maximaal anderhalf uur duren. 

Data science en advanced analytics wordt steeds vaker toegepast voor de business. In veel gevallen worden technieken en inzichten gebruikt om beslissingen te nemen die belangrijk zijn voor diverse business cases. Bij Bright Cubes geloven we dat het functioneren van DevOps teams als business case zou moeten worden benaderd. Onze doelstelling is om inzicht te geven in processen en services die onder de verantwoordelijkheid van het team vallen. Op basis van nieuwe inzichten en resultaten vanuit machine learning en statistische modellen weten we welke zaken spaak lopen en waar het team eventueel moet/kan automatiseren om de klanten zo goed mogelijk te bedienen. Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk om de juiste modellen en metrics te selecteren die het juiste inzicht kan geven. Hoe doe je dat eigenlijk? 

In deze webinar legt Irene uit hoe je Design Thinking principes kunt toepassen in je project om meer waarde te leveren voor je team en klanten door de toepassing van advanced analytics.

 

Sprekers:  

- Irene Panuju, Machine Learning Engineer bij Bright Cubes 

- Marco Breedeveld, Architect IaaS platform bij ASML (klant) 

 

De volgende onderwerpen komen aan bod:   

- Advanced Analytics in DevOps teams

- Wat is Design Thinking?

- Hoe kun je leren denken in services?

- Diverse methodieken om services en processen te doorgronden

- Hoe visualiseer je metingen en resultaten?

- De klant aan het woord! 

- Vragen

 

Aanmelden!  

- Meld je aan via onze Meetup pagina

- Meld je aan via onze LinkedIn pagina

Vragen en interactie tijdens de webinar:   

De webinar zal plaatsvinden via Microsoft Teams en zal ruim een uur duren. Via de volgende link is deze webinar te volgen: Advanced Analytics met Design Thinking in High Tech.

Tijdens de presentatie kun je vragen stellen via de chat. De moderator zal tijdens de presentatie kijken of deze beantwoord kunnen worden. Achteraf is er ook tijd voor jouw vragen! Graag verzoeken we iedereen op tijd aanwezig zijn zodat je niets hoeft te missen!   

 

Bright Cubes en kennisdeling: 

Bright Cubes is doorlopend bezig met de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Kennisdeling is daar een belangrijk onderdeel van. Ben jij een IT-er in hart en nieren die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, en houd je van een professionele en open omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bright Cubes is continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons gestaag groeiende topteam komen versterken. 

Gerelateerde onderwerpen:

Ik wil er bij zijn!

>

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:Richie.Brondenstein@brightcubes.nl

Deel dit bericht