Background image
Alt Text!

Webinar: Ansible to the Maxx

Op woensdag 2 juni aanstaande van 19.00 tot ca 20.30 uur organiseert Bright Cubes een webinar over het onderwerp: “Ansible to the Maxx”. De webinar start om 19.00 uur en eindigt uiterlijk om 20.30 uur.  

 

Dat Ansible een zeer krachtige IT innovatie tool is die inmiddels door duizenden organisaties wordt gebruikt om complexiteit uit omgevingen te halen en herhalende acties te automatiseren is voor velen wel bekend. Tijdens deze webinar neemt onze consultant Harald van der Laan je mee in de kracht van Ansible en krijg je nog meer inzicht in de mogelijkheden die Ansible te bieden heeft. Harald zal een aantal voorbeelden geven aan de hand van projecten bij meerdere organisaties. Hierbij kun je denken aan een automatisch systeem dat werkplekken uitrolde voor ontwikkelaars en het opzetten van een wekelijkse automatische patch cycle, met monitoring en reporting. Laat je inspireren!

 

Spreker:

De spreker van deze webinar is Harald van der Laan, Senior Consultant bij Bright Cubes

 

Onderwerpen:

  • Wat is Ansible?
  • Waar kan ik Ansible gebruiken?
  • Verschillen tussen Ansible en Puppet.
  • Ansible in de praktijk.
  • Ansible automatiseren (Ansible Tower/AWX)
  • Vragen

 

Aanmelden!

- Meld je aan via onze MeetUp pagina

- Meld je aan via onze LinkedIn pagina

 

Vragen en interactie tijdens de webinar:

De webinar zal plaatsvinden via Microsoft Teams. De link hiervan ontvang je vlak van tevoren via Meetup of LinkedIn. De webinar zal ruim een uur tot maximaal anderhalf uur duren. 

 

Tijdens de presentatie kun je vragen stellen via de chat. Een moderator zal tijdens de presentatie kijken of deze beantwoord kunnen worden. Achteraf is er ook tijd voor jouw vragen! Graag op tijd aanwezig zijn zodat je niets hoeft te missen! 

 

Bright Cubes en kennisdeling:

Bright Cubes is doorlopend bezig met de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Kennisdeling is daar een belangrijk onderdeel van. Ben jij een IT-er in hart en nieren die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, en houd je van een professionele en open omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bright Cubes is continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons gestaag groeiende topteam komen versterken.

Gerelateerde onderwerpen:

Ik wil er bij zijn!

>

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:alex.verstappen@brightcubes.nl

Deel dit bericht