Alt Text!

Webinar Azure API Management

Op woensdag 8 juli organiseert Bright Cubes weer een webinar. Deze keer over het onderwerp: “Azure API Management” De webinar start om 19.00 uur en eindigt uiterlijk om 20.30 uur.

Wat is API management en hoe pas je dit toe op met behulp van Azure API Management? Iedereen heeft er wel mee te maken; API’s ontsluiten naar diverse (externe) partijen. Hoe zorg je ervoor dat enkel deze partijen, waarvan jij wilt dat ze er gebruik van maken, dit kunnen en hoe monitor je dit?

Hoe zorg je ervoor dat de releases van jouw API losgekoppeld zijn van de release van de klant? Hoe zorg je ervoor dat jouw backend niet bedolven wordt onder de load van één partij? Kortom, wat komt er allemaal kijken bij API Management en op welke manier kan je deze zaken faciliteren?


In deze webinar staan we stil bij wat API Management is en zal ik aan de hand van Azure API Management laten zien hoe je dit in de praktijk kunt toepassen.

 

Spreker:
De spreker van deze webinar is Tom Heijmans, Software Developer bij Bright Cubes

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat is API management en welke problemen lost het op?
  • Toepassing van API management
  • Wat biedt Azure API Management?
  • Demo; toepassing op basis van Azure API management
  • Vragen

Aanmelden?
Lijkt het jou leuk om bij deze workshop aanwezig te zijn? Meld je aan via onze MeetUp pagina: https://www.meetup.com/nl-NL/Bright-Cubes-Bright-Sessions/events/271352816/

Geen account op MeetUp?
Je kunt je ook aanmelden via info@BrightCubes.nl.


Vragen en interactie tijdens de webinar:
De webinar zal plaatsvinden via Microsoft Teams. De link hiervan ontvang je vlak van tevoren. De sessie zal ruim een uur duren.

Tijdens de presentatie kun je vragen stellen via de chat. Een moderator zal tijdens de presentatie kijken of deze beantwoord kunnen worden. Achteraf is er ook tijd voor jouw vragen! Graag op tijd aanwezig zijn zodat je niets hoeft te missen!

Bright Cubes en kennisdeling:
Bright Cubes is doorlopend bezig met de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Kennisdeling is daar een belangrijk onderdeel van. Ben jij een IT-er in hart en nieren die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, en houd je van een professionele en open omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bright Cubes is continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons gestaag groeiende topteam komen versterken.

Gerelateerde onderwerpen:

Ik wil er bij zijn!

>

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail: bastien.tielen@brightcubes.nl

Deel dit bericht