Alt Text!

Webinar: Bouw iOS, Android en Web Apps met Ionic en Angular

Op woensdag 2 december aanstaande van 19.00 tot ca 20.30 uur organiseert Bright Cubes een webinar over het onderwerp: “Bouw iOS, Android en Web Apps met Ionic en Angular”.

Hoe bouw je cross-platform apps met Ionic? Welke andere cross-platformen zijn er? Wat is het verschil tussen hybrid-native en hybrid-web? Hoe voeg je native functionaliteit toe? 

In deze webinar neemt Bart Stokman je mee in de moderne wereld van de app ontwikkeling. Je kan door kennis van typescript en/of een frontend framework (mobile) apps bouwen, zonder veel kennis van Java, Kotlin of andere backend talen te hebben. 

Hij laat je zien hoe je met Ionic en Angular een project start dat je vervolgens kan uitrollen als Android en iOS app. Wat zijn de mogelijkheden met Ionic? Waarom zou je voor Ionic kiezen of waarom zou je een native app bouwen?

 

Spreker: 

De spreker van deze webinar is Bart Stokman, Senior Software Engineer bij Bright Cubes. 

 

De volgende onderwerpen komen aan bod: 

- Ionic Framework 

- Voeg native functionaliteit toe met Ionic Capacitor 

- Rol uit op een mobile platform 

 

Aanmelden!

Meld je aan via onze MeetUp pagina: https://www.meetup.com/nl-NL/Bright-Cubes-Bright-Sessions/events/274491209 

Meld je aan via onze LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/events/6731593904833011713/ 

Meld je aan via ons contactformulier (Groene Button op deze pagina)

 

Vragen en interactie tijdens de webinar: 

De webinar zal plaatsvinden via Microsoft Teams. De link hiervan ontvang je vlak van tevoren via Meetup. De webinar zal ruim een uur tot maximaal anderhalf uur duren. 

Tijdens de presentatie kun je vragen stellen via de chat. Een moderator zal tijdens de presentatie kijken of deze beantwoord kunnen worden. Achteraf is er ook tijd voor jouw vragen! Graag op tijd aanwezig zijn zodat je niets hoeft te missen! 

 

Bright Cubes en kennisdeling: 

Bright Cubes is doorlopend bezig met de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Kennisdeling is daar een belangrijk onderdeel van. Ben jij een IT-er in hart en nieren die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, en houd je van een professionele en open omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bright Cubes is continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons gestaag groeiende topteam komen versterken.

 

Gerelateerde onderwerpen:

Ik wil er bij zijn!

>

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:bastien.tielen@brightcubes.nl

Deel dit bericht