Alt Text!

Webinar: Building a Virtual Assistant

Op woensdag 17 maart aanstaande van 19.00 tot ca 20.30 uur organiseert Bright Cubes een webinar over het onderwerp: “Building a Virtual Assistant”. De webinar start om 19.00 uur en eindigt uiterlijk om 20.30 uur.    

Tegenwoordig komen we dagelijks in aanraking met virtuele assistenten. Je telefoon ondersteund Google Now of Siri, in je woonkamer staat Amazon Alexa of Google Home. Soms vraag ik me af was mijn gesprekspartner tijdens het chat gesprek met een klantenservice nu een persoon of een virtuele assistent?  

Tijdens dit webinar gaan we met Cloud diensten een spraak gestuurde virtuele assistent opzetten. Dit doen we door te kijken welke stappen er in een menselijke conversatie zitten en hoe dit is vertaald in de techniek. De nadruk van de webinar ligt op het hands on ontwikkelen van een virtuele assistent. 

Spreker:  

De spreker voor deze webinar is Bjarni Coenen, Senior Consultant bij Bright Cubes  

De volgende onderwerpen komen aan bod:  

- Human conversation 

- Conversational AI 

- Language understanding 

- Speech control 

- Hands on development / demo 

- Vragen 

Aanmelden! 

- Meld je aan via onze MeetUp pagina:
https://www.meetup.com/nl-NL/Bright-Cubes-Bright-Sessions/events/276685685/?isFirstPublish=true 

- Meld je aan via onze LinkedIn pagina:
https://www.linkedin.com/events/webinar-buildingavirtualassista6772411974987890688/ 

Vragen en interactie tijdens de webinar: 

De webinar zal plaatsvinden via Microsoft Teams. De link hiervan ontvang je vlak van tevoren via Meetup. De webinar zal ruim een uur tot maximaal anderhalf uur duren. 

Tijdens de presentatie kun je vragen stellen via de chat. Een moderator zal tijdens de presentatie kijken of deze beantwoord kunnen worden. Achteraf is er ook tijd voor jouw vragen! Graag op tijd aanwezig zijn zodat je niets hoeft te missen! 

Bright Cubes en kennisdeling: 

Bright Cubes is doorlopend bezig met de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Kennisdeling is daar een belangrijk onderdeel van. Ben jij een IT-er in hart en nieren die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, en houd je van een professionele en open omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bright Cubes is continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons gestaag groeiende topteam komen versterken. 



Gerelateerde onderwerpen:

Ik wil er bij zijn!

>

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:bastien.tielen@brightcubes.nl

Deel dit bericht