Balk-website.png

Webinar: CRUD of Task-based application design?

Webinar: CRUD of Task-based application design?

Op 26 januari van 19.00 uur tot ca. 20.00 uur is het weer zover! Een nieuwe webinar bij Bright Cubes. Deze keer over de keuze tussen CRUD of task-based applicatie design.

Er zijn verschillende manieren om functionaliteiten aan te bieden aan de gebruikers. Wat betekent dit voor de gebruiker en hun gebruikerservaring. In deze sessie zoomen we in op zowel de CRUD als task-based aanpak. Waarbij de focus wordt gelegd op het technische aspect en de gevolgen voor de achterliggende software. Hoe passen deze aanpakken in de architectuur van een modern software landschap.

Uw spreker:
Joey Cornelissen, Senior Software Engineer bij Bright Cubes

Onderwerpen:
- Wat is CRUD en Task-based design?
- Hoe vertaald deze aanpak zich door de software stack?
- De transitie van CRUD naar Task-based

Aanmelden!
- Meld je aan via onze MeetUp pagina
- Meld je aan via onze LinkedIn pagina

Vragen en interactie tijdens de webinar:
De webinar zal plaatsvinden via Microsoft Teams en zal een uur duren. Tijdens de presentatie kun je vragen stellen via de chat. De moderator zal tijdens de presentatie kijken of deze beantwoord kunnen worden. Achteraf is er ook tijd voor jouw vragen! Graag verzoeken we iedereen op tijd aanwezig zijn zodat je niets hoeft te missen!

Bright Cubes en kennisdeling:
Bright Cubes is doorlopend bezig met de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Kennisdeling is daar een belangrijk onderdeel van. Ben jij een IT-er in hart en nieren die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, en houd je van een professionele en open omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bright Cubes is continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons gestaag groeiende topteam komen versterken.

Meer nieuwsitems!

DSC04567.jpg

Lunch and Learn – Kubernetes en KEDA

Bright-Cubes-Nieuwjaarsborrel-Hero.webp

Bright Cubes Nieuwjaarsborrel

Hero-Introductie-Wesley.jpg

Wesley aan de slag bij Team Cloud & Security

Bright-Cubes_kerstborrel.jpg

Aftermovie Bright Cubes kerstfeest