Balk-website.png
Webinar: De Machine Learning Pipeline

Webinar: De Machine Learning Pipeline

Op 30 maart aanstaande organiseert Bright Cubes een nieuwe webinar van 19.00 uur tot 20.30 uur. Dit keer over “de Machine Learning Pipeline, een framework voor het realiseren van een totaaloplossing binnen het moderne data science domein.”

Een hedendaagse machine learning toepassing kan bestaan uit diverse componenten die nauw op elkaar en de onderliggende infrastructuur zijn afgestemd. Denk aan data pipelines, feature stores, prediction services, APIs, microservices en dashboards. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een moderne machine learning toepassing is het daarom zaak om verder te kijken dan data en algoritmes. Een machine learning voorspelmodel op zichzelf kan niet altijd direct ingepast worden in de bestaande infrastructuur. Vaak is een grondig uitgewerkte kop-staart oplossing noodzakelijk voordat er waarde toegevoegd kan worden voor stakeholders.

Het realiseren van een dergelijke oplossing kan de nodige problemen opleveren wat weer extra tijd en geld kan kosten. Het kan zelfs zo zijn dat een oplossing helemaal niet naar productie wordt gebracht omdat de obstakels te groot zijn. Door van te oren goed na te denken over de opbouw van de totaaloplossing alvorens aan de uitwerking te beginnen kunnen een hoop problemen worden voorkomen. Met behulp van het Machine Learning Pipeline framework kan dit proces worden ondersteunt. De ML Pipeline biedt naast een skelet om een totaaloplossing aan op te hangen ook houvast bij het iteratief toewerken naar een MVP.

Dit en meer komt aan bod in deze webinar!

Spreker:

  • Laurens Reulink, Senior Consultant bij Bright Cubes

Onderwerpen:

  • Componenten van een Machine Learning Pipeline
  • Hoe gebruik je een ML framework?
  • Enkele praktijkvoorbeelden
  • Tijd voor vragen

Aanmelden!

Vragen en interactie tijdens de webinar
De webinar zal plaatsvinden via Microsoft Teams. De link hiernaartoe tref je bij op Meetup en op LinkedIn aan. De webinar zal ruim een uur tot maximaal anderhalf uur duren. Tijdens de presentatie kun je vragen stellen via de chat. Een moderator zal tijdens de presentatie kijken of deze beantwoord kunnen worden. Achteraf is er ook tijd voor jouw vragen! Graag op tijd aanwezig zijn zodat je niets hoeft te missen!

Bright Cubes en kennisdeling
Bright Cubes is doorlopend bezig met de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Kennisdeling is daar een belangrijk onderdeel van. Ben jij een IT-er in hart en nieren die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, en houd je van een professionele en open omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bright Cubes is continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons gestaag groeiende topteam komen versterken.

Meer nieuwsitems!

Building Sustainable Solutions with Azure Cloud

Start IT-Talenten: Remco en Stef

Aftermovie Bright Cubes in de Efteling

Bright Vitality - Sport Clinics