Alt Text!

Webinar: Hoe bouw je een dataplatform?

Op woensdag 27 mei organiseert Bright Cubes weer een webinar. Deze keer over het onderwerp: “Hoe bouw je een dataplatform?” De webinar start om 19.00 uur en eindigt uiterlijk om 20.30 uur.

Data-lakes, BI, big-data, Hadoop, machine learning: iedereen kent de termen wel, maar hoe ziet een dataplatform er nou eigenlijk uit en wat heb je eraan? Hoe voorkom je dat je data-lake een data-swamp wordt?

Tijdens deze Webinar zoomen we in op het ontstaan van dataplatformen, welke data-rollen hierin betrokken zijn, een aantal voorbeelden van platformen en hun componenten.

Spreker
De spreker van deze webinar is Stan van Velthoven, Senior Data Consultant bij Bright Cubes

De volgende onderwerpen gaan we behandelen:
- De achtergrond van dataplatformen
- De stappen die in een datapipeline worden doorlopen
- Voorbeelden van een aantal dataplatformen en de verschillen hierin
- Het Bright Cubes Data Maturity Model
- Demo: het opzetten van een dataplatform, onboarden van data en het maken van visualisaties

Aanmelden?
Lijkt het jou leuk om bij deze workshop aanwezig te zijn? Meld je aan via onze MeetUp pagina: https://www.meetup.com/nl-NL/Bright-Cubes-Bright-Sessions/events/270744214

Geen account op MeetUp?
Je kunt je ook aanmelden via info@BrightCubes.nl.

Vragen en interactie tijdens de webinar
De webinar zal plaatsvinden via Microsoft Teams. De link hiervan ontvang je vlak van tevoren. De sessie zal ruim een uur duren.

Tijdens de presentatie kun je vragen stellen via de chat. Een moderator zal tijdens de presentatie kijken of deze beantwoord kunnen worden. Achteraf is er ook tijd voor jouw vragen! Graag op tijd aanwezig zijn zodat je niets hoeft te missen!

Bright Cubes en kennisdeling
Bright Cubes is doorlopend bezig met de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Kennisdeling is daar een belangrijk onderdeel van. Ben jij een IT-er in hart en nieren die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, en houd je van een professionele en open omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bright Cubes is continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons gestaag groeiende topteam komen versterken.

Gerelateerde onderwerpen:

Ik wil er bij zijn!

>

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail: Richie.Brondenstein@brightcubes.nl

Deel dit bericht