Balk-website.png
Webinar: Observability en OpenTelemetry in de praktijk

Webinar: Observability en OpenTelemetry in de praktijk

Op 15 december van 19.00 uur tot ca 20.30 uur is het weer zover! Een nieuwe spraakmakende webinar bij Bright Cubes. Deze keer over het onderwerp Observability en OpenTelemetry.

Observability lijkt het nieuwe toverwoord om inzicht te krijgen in complexe cloud applicaties. Het is wat anders dan monitoring, maar welke verschillen zijn er eigenlijk? Bij de modernisatie van IT-systemen en hun monitoring kom je OpenTelemetry steeds vaker tegen. Wat is OpenTelemetry, wat heeft het met Observability te maken en wat heb je er in de praktijk aan?

Uw spreker

Erwin Vrolijk, Senior Sales Engineer bij Splunk

Onderwerpen

  • Wat is observability en wat is OpenTelemetry?
  • Hoe kun je Observability gebruiken om jouw werk efficiënter te maken?
  • Hoe is OpenTelemetry hierin cruciaal?
  • Wat betekent dit in de praktijk?

Aanmelden!

Vragen en interactie tijdens de webinar

De webinar zal plaatsvinden via Microsoft Teams en zal ruim een uur duren. Tijdens de presentatie kun je vragen stellen via de chat. De moderator zal tijdens de presentatie kijken of deze beantwoord kunnen worden. Achteraf is er ook tijd voor jouw vragen! Graag verzoeken we iedereen op tijd aanwezig zijn zodat je niets hoeft te missen!

Bright Cubes en kennisdeling

Bright Cubes is doorlopend bezig met de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Kennisdeling is daar een belangrijk onderdeel van. Ben jij een IT-er in hart en nieren die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, en houd je van een professionele en open omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bright Cubes is continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons gestaag groeiende topteam komen versterken.

Meer nieuwsitems!

Terugblik: Workshop MLOps in Databricks bij Bright Cubes

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli!

Bright Cubes Schittert in ‘Leukste Gemeente van Nederland’

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents