Balk-website.png
Webinar: OWASP Top 10 - Anno 2022

Webinar: OWASP Top 10 - Anno 2022

Op woensdag 16 februari aanstaande van 19.00 tot ca. 20.30 uur organiseert Bright Cubes een webinar over het onderwerp: “OWASP Top 10 - Anno 2022”. De webinar start om 19.00 uur en eindigt uiterlijk om 20.30 uur.  

De OWASP TOP 10 lijst heeft als doel het bewustzijn te vergroten over de meest kritische beveiligingsrisico's voor ontwikkelaars en de beveiliging van webapplicaties in het algemeen. Het wordt ten zeerste aanbevolen om deze lijst te gebruiken als een effectieve eerste stap voor elke organisatie naar het produceren van veiligere code en applicaties. Elke 4 jaar wordt de OWASP Top 10 opnieuw gepubliceerd. De meest recente OWASP Top 10 is die van 2021. Onze collega Harald van der Laan neemt je mee in de huidige Top 10 en de verschillen met de oude versie.

Sprekers:

  • Harald van der Laan, Senior Consultant bij Bright Cubes

Onderwerpen:

  • Uiteenzetting OWASP Top 10
  • OWASP Top 10 door de tijd
  • Mogelijke mitigaties

Aanmelden!

- Meld je aan via onze MeetUp pagina

- Meld je aan via onze LinkedIn pagina

Vragen en interactie tijdens de webinar:

De webinar zal plaatsvinden via Microsoft Teams. De link hiervan ontvang je vlak van tevoren via Meetup of LinkedIn. De webinar zal ruim een uur tot maximaal anderhalf uur duren. 

Tijdens de presentatie kun je vragen stellen via de chat. Een moderator zal tijdens de presentatie kijken of deze beantwoord kunnen worden. Achteraf is er ook tijd voor jouw vragen! Graag op tijd aanwezig zijn zodat je niets hoeft te missen! 

Bright Cubes en kennisdeling:

Bright Cubes is doorlopend bezig met de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Kennisdeling is daar een belangrijk onderdeel van. Ben jij een IT-er in hart en nieren die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, en houd je van een professionele en open omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bright Cubes is continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons gestaag groeiende topteam komen versterken.

Meer nieuwsitems!

DSC04752.jpg

Terraform Training op kantoor

Alec-start-als-data-consultant.jpg

Alec komt team data ondersteunen

Kubernetes en KEDA-50.jpg

Kubernetes & KEDA

Tekenen-Vincent-Website.jpg

Vincent sluit aan bij Team Cloud & Security