Background image
Alt Text!

Webinar: Reacting to Reactive Programming

Op woensdag 14 juli aanstaande van 19.00 tot ca. 20.30 uur organiseert Bright Cubes een webinar over het onderwerp: “Reacting to Reactive Programming”. De webinar start om 19.00 uur en eindigt uiterlijk om 20.30 uur.  

Het concept van Reactive Programming is niet nieuw, maar wint de laatste jaren gestaagd aan populariteit. Dit komt onder andere door de schaal van de hedendaagse applicaties, de hoeveelheid gebruikers en de verwachte gebruikerservaring. Reactive programming is een deel van de mogelijke oplossing. Tijdens deze webinar nemen onze sprekers je mee in het gedachtegoed van Reactive Programming. Wat betekent het, wat zijn de valkuilen en hoe zetten we het concreet in? In onze voorbeelden gaan we aan de slag aan de hand van RxJs. Laat je inspireren!

 Sprekers:

  • David van Dijk, Consultant bij Bright Cubes
  • Bjarni Coenen, Unit Manager Software

 Onderwerpen:

  • Waarom Reactive Programming?
  • Wat is Reactive Programming?
  • Wat zijn de uitdagingen?
  • Wat is Rx?
  • Hoe wordt Rx ingezet?
  • Vragen

 Aanmelden!

- Meld je aan via onze MeetUp pagina

- Meld je aan via onze LinkedIn pagina

Vragen en interactie tijdens de webinar:

De webinar zal plaatsvinden via Microsoft Teams. De link hiervan ontvang je vlak van tevoren via Meetup of LinkedIn. De webinar zal ruim een uur tot maximaal anderhalf uur duren. 

Tijdens de presentatie kun je vragen stellen via de chat. Een moderator zal tijdens de presentatie kijken of deze beantwoord kunnen worden. Achteraf is er ook tijd voor jouw vragen! Graag op tijd aanwezig zijn zodat je niets hoeft te missen! 

Bright Cubes en kennisdeling:

Bright Cubes is doorlopend bezig met de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Kennisdeling is daar een belangrijk onderdeel van. Ben jij een IT-er in hart en nieren die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, en houd je van een professionele en open omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bright Cubes is continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons gestaag groeiende topteam komen versterken.

 

 

 

Gerelateerde onderwerpen:

Ik wil er bij zijn!

>

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:bjarni.coenen@brightcubes.nl

Deel dit bericht