Alt Text!

Webinar: The Hitchhiker’s Guide to Data Solutions

Op woensdag 27 januari aanstaande van 19.00 tot ca 20.30 uur organiseert Bright Cubes een webinar over het onderwerp: “The Hitchhiker’s Guide to Data Solutions”. De webinar start op woensdag 27 januari om 19.00 uur en eindigt uiterlijk om 20.30 uur.  

Data wordt tegenwoordig gebruikt in allerlei businesscases. Om zinvolle informatie uit die data te halen is een analysetechniek nodig, zoals statistiek of machine learning. Niet elke methode is echter geschikt voor elk probleem. Zo zijn sommige technieken niet toereikend, omdat ze de kern van het probleem missen. Geavanceerdere tools, daarentegen, kunnen bijvoorbeeld de productiekosten van het product opdrijven, waardoor de winst in gevaar komt. Bij Bright Cubes streven we naar concrete data-oplossingen die we naar productie uit kunnen voeren. Daaruit volgt de vraag: Hoe bepaal je de juiste methodiek om een probleem door middel van data op te lossen?  

Uiteindelijk spelen de wensen van de klant daar een belangrijke rol in. Het is aan ons als consultants om de klant daarbij te helpen en ze betere alternatieven te geven voor de – op het eerste gezicht misschien voor de hand liggende – methodes wanneer deze eigenlijk niet geschikt zijn. Op termijn betekent dat een stabieler en beter onderhoudbaar product voor de klant, dat optimaal gebruik maakt van de ontwikkel- en productieresources. Deze webinar duikt in op een aantal strategieën en tips die helpen bij de kosten- en batenanalyse.  

De webinar bestaat uit twee delen. Het eerste deel geeft een theoretisch overzicht van de verschillende analysemethodes en strategieën om de juiste methode te identificeren. In het tweede deel behandelen we een praktijkvoorbeeld met een korte live demo. Als kers op de taart laten we kort een klant aan het woord die het keuzeproces al eens doorlopen heeft, om te vertellen over zijn ervaringen. Na deze sessie heb je meer tools tot je beschikking om de klant de juiste aanbeveling te geven over een methodiek voor data-analyse.  

 Sprekers:  

De sprekers van deze webinar zijn onze collega Martijn Govers, Data Science Consultant, en Vince Canisius, oprichter van Smooq Alert.  

 De volgende onderwerpen komen aan bod:  

- Welke soorten benaderingen zijn er voor data-analyse?  

- Hoe bepaal je de juiste methodiek om een probleem door middel van data op te lossen?  

- Praktijkvoorbeelden  

- Vragen  

Aanmelden! 

- Meld je aan via onze MeetUp pagina: https://www.meetup.com/nl-NL/Bright-Cubes-Bright-Sessions/events/275582047 

- Meld je aan via onze LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/events/thehitchhiker-sguidetodatasolut6752589766283341824/ 

- Meld je aan via ons contactformulier (Groene Button op deze pagina) 

Vragen en interactie tijdens de webinar: 

De webinar zal plaatsvinden via Microsoft Teams. De link hiervan ontvang je vlak van tevoren via Meetup. De webinar zal ruim een uur tot maximaal anderhalf uur duren. 

Tijdens de presentatie kun je vragen stellen via de chat. Een moderator zal tijdens de presentatie kijken of deze beantwoord kunnen worden. Achteraf is er ook tijd voor jouw vragen! Graag op tijd aanwezig zijn zodat je niets hoeft te missen! 

Bright Cubes en kennisdeling: 

Bright Cubes is doorlopend bezig met de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Kennisdeling is daar een belangrijk onderdeel van. Ben jij een IT-er in hart en nieren die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, en houd je van een professionele en open omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bright Cubes is continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons gestaag groeiende topteam komen versterken. 

Gerelateerde onderwerpen:

Ik wil er bij zijn!

>

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:bastien.tielen@brightcubes.nl

Deel dit bericht