Alt Text!

Webinar: Toegevoegde waarde met Git

Op woensdag 24 februari aanstaande van 19.00 tot ca 20.30 uur organiseert Bright Cubes een webinar over het onderwerp: “Toegevoegde waarde met Git”. De webinar start om 19.00 uur en eindigt uiterlijk om 20.30 uur.   

Hoewel Git niet meer weg is te denken in de DevOps wereld wordt deze techniek veelal onderschat en strategisch onvoldoende belicht en benut. Git is voor veel mensen iets engs, een soort black box waarvan ze eigenlijk niet weten wat er precies in gebeurt. Hoe komt dat? Wat is Git en waarom wordt het zoveel gebruikt? En waarom vinden veel mensen het eng of moeilijk te bevatten als concept? In deze workshop zullen verschillende git strategieën behandeld worden en hoe dit binnen de DevOps gedachte is te plaatsen. In plaats van diep in te gaan op technische details wil ik het plaatje schetsen op een wat hoger niveau, zodat het meer helderheid biedt in de perceptie die veel mensen van Git hebben. 

 

Spreker: 

De spreker voor deze webinar is Thom Koomen, Consultant bij Bright Cubes 

 

De volgende onderwerpen komen aan bod: 

- GIT Strategie in complexe projecten

- Branching Strategie

- Git Ops 

- Best Practices

- Pitt Falls

- Vragen

 

Aanmelden!  

- Meld je aan via onze MeetUp pagina: https://www.meetup.com/nl-NL/Bright-Cubes-Bright-Sessions/events/276284002/ 

- Meld je aan via onze LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/events/6765223403659022336/ 

 

Vragen en interactie tijdens de webinar: 

De webinar zal plaatsvinden via Microsoft Teams. De link hiervan ontvang je vlak van tevoren via Meetup. De webinar zal ruim een uur tot maximaal anderhalf uur duren.  

Tijdens de presentatie kun je vragen stellen via de chat. Een moderator zal tijdens de presentatie kijken of deze beantwoord kunnen worden. Achteraf is er ook tijd voor jouw vragen! Graag op tijd aanwezig zijn zodat je niets hoeft te missen!  

 

Bright Cubes en kennisdeling:  

Bright Cubes is doorlopend bezig met de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Kennisdeling is daar een belangrijk onderdeel van. Ben jij een IT-er in hart en nieren die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, en houd je van een professionele en open omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bright Cubes is continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons gestaag groeiende topteam komen versterken. 

Gerelateerde onderwerpen:

Ik wil er bij zijn!

>

Ben jij een IT-professional die zich breder wil ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op!
Telefoon: 088-81 81 100
E-mail:bastiaan.konings@brightcubes.nl

Deel dit bericht