Balk-website.png
Yoram helpt bedrijven met de ontwikkeling van hun cloud-strategie en versterking van hun security mindset.

Yoram helpt bedrijven met de ontwikkeling van hun cloud-strategie en versterking van hun security mindset.

Wij zijn er trots op te mogen meedelen dat Yoram Peek per 14 februari het Cloud & Security team van Bright Cubes is komen versterken!

Yoram heeft een WO-achtergrond met een master in veiligheidswetenschappen. De afgelopen jaren heeft hij zich binnen de Rabobank ontwikkelt tot een ervaren Technisch Specialist op het gebied van Cloud, Automation en Security.

Yoram start bij Bright Cubes als Senior Consultant binnen het Cloud & Security team om met zijn uitgebreide kennis en ervaring het team in de breedte te versterken en samen met collega’s nieuwe oplossingen te ontwikkelen om de opdrachtgevers van Bright Cubes nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het team bij Bright Cubes ondersteunt Yoram in zijn verdere ontwikkeling als Cloud en Security Consultant. Een rol waarbij hij opdrachtgevers van Bright Cubes gaat helpen met de ontwikkeling van hun cloud-strategie en security mindset. We faciliteren daarbij niet alleen een theoretische basis door trainingen, maar bieden een context om zijn kennis en ervaring direct toe te passen bij het ontwikkelen van waardevolle oplossingen bij diverse klanten.

Ben jij op zoek naar een organisatie die niet alleen gelooft in wie jij vandaag bent, maar kijkt naar wie jij zult worden? Heb jij een hart voor IT, een goede drive en ben jij op zoek naar gelijkgestemden? Wij ondersteunen jou bij jouw ontwikkeling tot een complete professional die direct waarde toevoegt bij onze klanten!

Meer nieuwsitems!

Building Sustainable Solutions with Azure Cloud

Start IT-Talenten: Remco en Stef

Aftermovie Bright Cubes in de Efteling

Bright Vitality - Sport Clinics