Passie

Bij Bright Cubes worden we gedreven door plezier in ons werk, ambitie en betrokkenheid bij onze klanten en collega’s, de drive om een stap extra te zetten.

Creativiteit

Wij zijn altijd op zoek naar een nieuwe horizon met bestaande en nieuwe ideeën, concepten en visies. Buiten gebaande paden durven gaat, out of the Cube denken, werken vanuit je kracht en anderen hier deelgenoot van maken.

Openheid

Wij geloven dat de beste manier om gezamenlijke doelstellingen te behalen is door openheid te geven in onze werkwijze en doelstellingen. Openheid is de basis voor duurzame relaties met onze collega’s en klanten.

Historie

Wij zijn Alex Verstappen en Bastien Tielen, sinds 2016 de ondernemers achter Bright Cubes. Samen hebben we ruim 30 jaar ervaring in de IT, onder andere in het starten en laten groeien van enkele succesvolle niche IT-organisaties. We combineren dit in een bedrijf dat er echt staat voor technisch specialisten en dat zich richt op de nieuwe generatie IT. We werken met de beste en leukste specialisten bij de leukste klanten.

Met ons “Heart for IT” creëren wij iedere dag “Bright ideeën in Cube-klare oplossingen” om te leren, te delen en toe te
passen in ons werk en bij de top van de IT-wereld te horen.

Alex Verstappen

Directielid

Bastien Tielen

Directielid

Maikel Palm

Business Development Manager

Richie Brondenstein

Senior Data Specialist

Lenneke Verschuuren

Stagiaire

Myra Habich

Hoofd Administratie

Bart Stokman

Software Unit Manager

Jij hiertussen?

Bekijk onze vacatures!