Passie

Bright Cubers zijn meer dan gedreven. Wij springen uit bed om onze IT-expertise in te zetten. We denken out of the Cube en zijn meer dan betrokken bij het vinden van de meest succesvolle oplossingen. Dat zijn de uitdagingen die wij aan wíllen gaan.

Creativiteit

Expertise gaat gepaard met creativiteit. Ieder expert heeft de kennis van het complete Bright Cubes-team bij zich. Dat is waarom wij verder kunnen kijken en op vernieuwende creatieve wijzen resultaten behalen.

Openheid

Wij geloven dat de beste manier om gezamenlijke doelstellingen te behalen, is door openheid te geven in onze werkwijze en doelstellingen. Openheid is de basis voor een succesvolle, duurzame en winstgevende relatie met onze opdrachtgevers.

Historie

Wij zijn Alex Verstappen en Bastien Tielen, sinds 2016 de ondernemers achter Bright Cubes. Samen hebben we ruim 30 jaar ervaring in de IT, onder andere in het starten en laten groeien van verschillende succesvolle niche IT-organisaties. Al onze ervaring combineren wij in een bedrijf met een speciale mentaliteit: de Bright Cubes Mentaliteit. Wij zijn er voor de experts die de IT-way-of-life op hun lijf geschreven hebben staan, bij wie de passie voor data door de aderen stroomt en het dna ervoor zorgt dat ze tot het uiterste gaan om succes te vinden en te behalen in dat waar zij goed in zijn (of nóg beter in willen worden).

Met onze IT-way-of-life behoren wij tot de top van de IT-wereld.

Alex Verstappen

Directielid

Annet van Rooijen

Unit Manager Security

Bastien Tielen

Directielid

Maikel Palm

Business Development Manager

06 46 446 833

Myra Habich

Hoofd Administratie

Richie Brondenstein

Business Unit Directeur

06 46 627 764

Bastiaan Konings

Business Unit Directeur

Bjarni Coenen

Unit Manager Software

Jij hiertussen?

Bekijk onze vacatures!