Balk-website.png
Onze diensten

Bright Services

Bright Minds werken in ons KennisThuis en staan voor passie voor IT, samenwerking, vooruitstrevendheid en vakkundigheid. Een Bright Mind is een kei in zijn vakgebied, een gezellige collega, gretig om kennis op te doen en te delen. Kijkt naar de horizon, spot nieuwe ontwikkelingen en vraagt zich af: “Hoe pas ik dit toe en what’s next? Hoe maak ik voor mezelf, mijn collega’s en mijn klanten net dat verschil?” Ben jij ook een Bright Mind en wil je werken met de beste en gezelligste collega’s van Nederland? Wil je werken aan innovatieve projecten voor de top 500 organisaties in Nederland? Een Bright Mind worden op een van onze vakgebieden? Samen “engineeren” we jouw ambitie. Hoe we dat doen?

Cloud

Ontwikkelen en migreren naar Secure Cloud Based Technology? Dat eist een unieke approach. Geen enkele organisatie is dezelfde en daar ligt precies onze drive. Kwaliteit, security en het kostenplaatje: we nemen het allemaal mee in het complete proces dat ervoor zorgt dat jullie nieuwe systemen en platformen kunnen blijven lanceren.

Lees meer

Data

Wat als alle data binnen jullie organisatie gecombineerd wordt? Enig idee welke kracht dat geeft en wat dat betekent voor jullie positie binnen de wereldmarkt? Data Intelligence is goud. Onze experts zijn jullie geheime formule om data driven te worden. Data driven als geen ander.

Lees meer

Security

Wat zijn de risico’s voor onze omgeving en processen? De groeiende dreiging van Cybercrime noodzaakt organisaties om goed na denken over deze vraag. IT Automation, Orchestration, maar ook technieken als Machine Learning en Artificial Intelligence spelen in security een steeds grotere rol. Binnen Bright Cubes brengen we kennis van deze technieken samen in onze Secured by Design aanpak.

Lees meer

Software

Wil je nu al klaar zijn voor de toekomst? Ons team van back-end en front-end developers zijn pure innovators die zich richten op de ontwikkeling van software-oplossingen voor de hele keten, van cloud tot data-analyse. Wij ontwikkelen wat nu nodig is en ook wat in de toekomst nodig zal zijn. Door onze expertise op het gebied van software development is het voor jouw organisatie geen uitdaging meer.

Lees meer