Balk-website.png

Software

Nu al serieus in kunnen spelen op de toekomst? Ons team van back-end en front-end developers bestaat uit pure innovators. Hun uitdaging ligt in de keten van cloud tot data analytics; zij ontwikkelen wat nodig is, nu en in de toekomst. Digitalisering is het logische vervolg daarvan en is voor jullie organisatie geen uitdaging meer.

softwareorchestration-con.png

SOFTWARE ARCHITECTUUR

Systemen en applicaties binnen jullie organisatie zodanig op elkaar afstemmen dat de belangen van de verschillende stakeholders tegemoetgekomen worden. Dat vraagt om softwarearchitecten die verder kijken dan naar de software alleen. De Bright Cubes softwarearchitecten hebben deze eigenschap. Wetende dat jullie nergens in willen leveren op prestatie en beschikbaarheid. Wij bedenken, ontwikkelen, implementeren en onderhouden die ultra schaalbare software architecturen die nodig zijn.

softwaredevelopment-con.png

SOFTWARE DEVELOPMENT

De software en systemen ontwikkeld door Bright Cubers hebben altijd een extra dimensie in zich omdat Bright Cubers niet alleen maar Frontend of Backend denken. Om in de toekomst te kunnen kijken hebben onze ontwikkelaars het in zich om mee te kunnen denken op vlakken zoals DevOps en Data Intelligence. Software development door Bright Cubers is dan ook high end software development.

softwaredesign-con.png

SOFTWARE DESIGN

Gebruiksvriendelijkheid en vertrouwen (door onderhoudbaarheid): dat is wat goed design oplevert. Dat geeft meer slagkracht omdat er snel begrip is, logische redenering. Onze ontwikkelaars denken verder dan alleen de output die de software en de systemen moeten leveren. De kwaliteit van de input is namelijk van cruciaal belang. Software design is hier verantwoordelijk voor.