Balk-website.png

Software

Wil je jouw organisatie voorbereiden op de toekomst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van back-end en front-end developers bestaat uit pure innovators die zich richten op het ontwikkelen van software-oplossingen voor de hele keten, van cloud migratie tot data-analyse. Wij ontwikkelen niet alleen wat nu nodig is, maar ook wat in de toekomst nodig zal zijn. Met onze expertise op het gebied van software development, microservices en full stack development kunnen wij jouw organisatie helpen om klaar te zijn voor de uitdagingen van morgen. Of het nu gaat om het ontwerpen en implementeren van ultra-schaalbare software architecturen of het migreren van jouw applicaties naar de cloud, wij staan voor je klaar.

softwareorchestration-con.png

SOFTWARE ARCHITECTUUR

Systemen en applicaties binnen jullie organisatie zodanig op elkaar afstemmen dat de belangen van de verschillende stakeholders tegemoetgekomen worden. Dat vraagt om softwarearchitecten die verder kijken dan naar de software alleen. De Bright Cubes softwarearchitecten hebben deze eigenschap. Wetende dat jullie nergens in willen leveren op prestatie en beschikbaarheid. Wij bedenken, ontwikkelen, implementeren en onderhouden die ultra schaalbare software architecturen die nodig zijn.

softwaredevelopment-con.png

SOFTWARE DEVELOPMENT

De software en systemen ontwikkeld door Bright Cubers hebben altijd een extra dimensie in zich omdat Bright Cubers niet alleen maar Frontend of Backend denken. Om in de toekomst te kunnen kijken hebben onze ontwikkelaars het in zich om mee te kunnen denken op vlakken zoals DevOps en Data Intelligence. Software development door Bright Cubers is dan ook high end software development.

softwaredesign-con.png

SOFTWARE DESIGN

Gebruiksvriendelijkheid en vertrouwen (door onderhoudbaarheid): dat is wat goed design oplevert. Dat geeft meer slagkracht omdat er snel begrip is, logische redenering. Onze ontwikkelaars denken verder dan alleen de output die de software en de systemen moeten leveren. De kwaliteit van de input is namelijk van cruciaal belang. Software design is hier verantwoordelijk voor.

Heb jij interesse om deel uit te maken van ons Software team?

Als jij net zo enthousiast bent over onze visie als wij, en je graag deel wil uitmaken van ons team, nodigen we je van harte uit om een kijkje te nemen bij onze vacatures. Momenteel hebben we diverse openstaande rollen binnen ons Software team. Wij staan te popelen om in contact te komen met jou!