Frontend Software Developer

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s die zonder hun hand om te draaien complexe gebruiksvriendelijke user interfaces ontwikkelen en deze perfect integreren met de backend. Wij worden enthousiast van professionals die een hart hebben voor het vak, die graag de nieuwste ontwikkelingen volgen en hiermee passende oplossingen kunnen realiseren. Wij geloven in technische diepgang gecombineerd met een brede toekomst gerichte blik. Met deze vertrekpunt voeren wij dynamische en complexe opdrachten uit bij bedrijven in diverse markten, bijv. High Tech, Finance, Energie, Logistiek, overheidsinstanties, Telecom en E-commerce.

Bij het Bright Cubes Software team zijn de volgende uitgangspunten essentieel: Customer Centricity en Continuous Learning. Door de klant centraal te stellen beogen wij passende, toekomst vaste en robuuste oplossingen te realiseren. Naast concrete oplossingen stellen we het doel om onze klanten te ondersteunen en een kennis uitwisseling aan te gaan op het gebied van software ontwikkeling. Kennisdeling leidt tot begrip, innige samenwerkingen en betere resultaten!

Als “kennisthuis” creëert Bright Cubes een werkomgeving waar professionals zich thuis voelen en waar kennis/kennisoverdracht wordt gezien als kerncompetentie. Onze professionals ontwikkelen zich dan ook voortdurend, door studie, training en door technische kennissessies met andere Bright Cubes collega’s. Bright Cubes ondersteund en begeleid de persoonlijke ontwikkeling van professionals in de ruimste zin van het woord. De kan zijn verdieping in Software Engineering maar ook verbreden richting andere competenties zoals de Business, Cloud, Infrastructuur en het Data domein.

WERKZAAMHEDEN

 • Vertalen van de klantwens in concrete oplossingen
 • Ontwerpen, implementeren en onderhouden van web applicaties
 • Meedenken binnen het development proces
 • Begeleiden en coachen van teamleden en/of collega’s
 • Kennisoverdracht richting klant en collega’s m.b.t oplossingen en technologieën
 • Proactief adviseren van de klant

FUNCTIE EISEN

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding die aansluit op het vakgebied Software Engineering. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar professionele ervaring in onderstaande of vergelijkbare technologieën:

 • Ervaring met een van de grote JavaScript frameworks zoals: Angular, React of Vue.js
 • Ervaring met HTML5, CSS, Javascript
 • Ervaring met concepten zoals: Mobile First, Responsive Design, PWA
 • Ervaring met het werken in Agile omgevingen
 • Kennis van backend integratie: REST Open API / Swagger, GraphQL
 • Bonus: Backend Web development

ONS AANBOD

Vast contract

Direct bieden wij meer zekerheid

Goed salaris

Boven marktconform

Mobiliteit

Auto, OV-kaart of reisvergoeding

Laptop

Laptop van de zaak

Telefoon

Telefoonvergoeding

Vakantie

25 vakantie dagen per jaar

Pensioen

Een goede regeling voor je pensioen

Training

Budget om meer te leren

Labomgeving

Eigen GIT Hub blogomgeving

Kennisdeling

Deel je kennis met je collega's

Meedenken

Denk mee over de bedrijfsstrategie

Uitjes

Wordt deel van een creatieve cultuur

ORGANISATIE

Bright Cubes is een “kennisthuis” voor creatieve en ambitieuze IT-consultants en opdrachtgevers. Wij werken met passie en creativiteit aan grensverleggende dienstverlening, waarmee wij voor onze opdrachtgevers een IT-ecosysteem creëren en onderhouden dat waarde toevoegt en organisaties versnelt in een veranderende wereld. Het IT-ecosysteem van de toekomst is niet alleen faciliterend, maar juist steeds meer richtinggevend aan bedrijven.

Bij de variërende technologische projecten komt een grote mate van complexiteit en creativiteit kijken. Belangrijk voor de functie van Software Engineer is dat je het uitdagend vindt om met afwisselende technieken te werken. Omdat innovatie zo centraal staat wordt veel aandacht besteed aan kennisdeling, training en groei op technisch vlak.

SOLLICITATIE PROCEDURE

In onze gesprekken besteden we naast je concrete capaciteiten veel aandacht aan waar jouw motivatie vandaan komt en wat je persoonlijke doelstellingen zijn op zowel korte als lange termijn.

Eerste gesprek:
Algemene en persoonlijke kennismaking. Hebben we een goed gevoel bij elkaar? Een persoonlijke klik is bij ons het allerbelangrijkst om jarenlang met plezier samen te werken.

Tweede gesprek:
Al dan niet gecombineerd met een technische test gaan we inzoomen op je technische kennis en ervaring.

Voorstel:
Als we na het tweede gesprek beide enthousiast zijn krijg je binnen een dag een voorstel.