Balk-website.png
Jouw kennis partner in IT

AZ-204: Developing Solutions for Microsoft Azure

Wat is de training AZ-204?

Deze training leert ontwikkelaars hoe ze end-to-end oplossingen kunnen creëren in Microsoft Azure. Software professionals zullen leren hoe ze Azure-computatieoplossingen kunnen implementeren, Azure Functions kunnen maken, web-apps kunnen implementeren en beheren, oplossingen kunnen ontwikkelen met behulp van Azure-opslag, verificatie en autorisatie kunnen implementeren, en hun oplossingen kunnen beveiligen door KeyVault en Managed Identities te gebruiken. Deelnemers zullen ook leren hoe ze verbinding kunnen maken met en Azure-services en services van derden kunnen consumeren, en event- en berichtgebaseerde modellen kunnen opnemen in hun oplossingen. De cursus behandelt ook het monitoren, troubleshooten en optimaliseren van Azure-oplossingen.

Deze training maakt gebruik van MOC (Microsoft Official Courseware) en wordt gegeven door een ervaren MCT van Bright Cubes (Microsoft Certified Trainer)

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor programmeurs die oplossingen willen ontwikkelen en hosten in Azure. Studenten moeten enige ervaring hebben met Azure en moeten kunnen programmeren in ten minste één door Azure ondersteunde taal.

Heb je voorkennis nodig?

Studenten moeten 1-2 jaar professionele ontwikkelervaring hebben en ervaring met Microsoft Azure hebben. Ze moeten kunnen programmeren in een door Azure ondersteunde taal. Kandidaten voor deze cursus zijn Azure-ontwikkelaars die cloudoplossingen ontwerpen en bouwen, zoals applicaties en services. Ze nemen deel aan alle fasen van ontwikkeling, van oplossingsontwerp, tot ontwikkeling en implementatie, tot testen en onderhoud.

Dit zijn de doelstellingen

De training neemt je mee door de Infradiensten binnen Azure. Na het afronden van deze training heb je voldoende kennis opgebouwd om de volgende activiteiten te kunnen uitvoeren en je keuzes te kunnen onderbouwen:

Verken hosting-, compute en opslagopties in Azure

 • Creëren van Azure App Service Web-apps Implementeren van Azure-functies
 • Ontwikkelen van oplossingen die blob-opslag gebruiken
 • Ontwikkelen van oplossingen die Cosmos DB-opslag gebruiken
 • Implementeren van IaaS-oplossingen
 • Implementeren van gebruikersverificatie en autorisatie
 • Implementeren van beveiligde cloudoplossingen
 • Implementeren van API-beheer
 • Ontwikkelen van App Service Logic Apps
 • Ontwikkelen van op event gebaseerde oplossingen
 • Ontwikkelen van op berichten gebaseerde oplossingen
 • Monitoren en optimaliseren van Azure-oplossingen
 • Integreren van caching en contentlevering binnen oplossingen

Duur en data

Je volgt de bijeenkomsten klassikaal op het kantoor van Bright Cubes in Den Bosch. De training zal plaatsvinden op 27, 28, 29, 30 & 31 Mei. De duur zal zijn van 9:30 tot 17:00, met een door Bright Cubes verzorgd Lunch. Aansluitend is er uiteraard ook ruimte voor een borrel.

Wat zijn de kosten

Bright Cubes biedt deze uitgebreide en volledig verzorgde vijfdaagse training aan voor € 2.495,00 exclusief BTW (inclusief lunch en/of diner en examen voucher)

Wil jij deelnemen of benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden in ontwikkeling van personeel voor jouw organisatie of team? Wij nemen graag de tijd om ons te verdiepen in jullie vraag, kans of problematiek waarna we samen kijken welke vorm van training het beste past. Omdat we onze organisatie flexibel hebben ingericht zijn we ook bereid om buiten deze kaders te kijken om elkaar te kunnen helpen.

Lotte-ZA-min.png

Lotte Kriesch - Unit Manager Data & Software Development

Neem contact op met mij. Ik ben bereikbaar op lotte.kriesch@brightcubes.nl. Je kunt natuurlijk ook het formulier invullen.