Balk-website.png
Bright Cubes

Bright Cubes Schittert in ‘Leukste Gemeente van Nederland’

Bright Cubes heeft onlangs de eer gehad om te schitteren in het tv-programma ‘Leukste Gemeente van Nederland’. Dit programma reist door het hele land om de meest bijzondere en leukste gemeenten van Nederland in de schijnwerpers te zetten.

Omdat Bright Cubes gevestigd is in het hart van Den Bosch, mochten wij een onderdeel zijn van deze bijzondere uitzending. Het programma bezoekt diverse gemeenten en belicht hun unieke eigenschappen, lokale ondernemers en innovatieve bedrijven. Den Bosch kon hierbij natuurlijk niet ontbreken, gezien onze stad bol staat van cultuur, historie en innovatieve ondernemingen.

Tijdens de uitzending kregen kijkers een exclusief kijkje achter de schermen bij Bright Cubes. We vertelden over onze innovatieve projecten en toonden hoe wij als IT-bedrijf bijdragen aan de technologische vooruitgang via onze projecten. Het was een fantastische gelegenheid om ons werk aan een breed publiek te laten zien en te laten zien hoe onze bedrijfscultuur geïnspireerd is door onze collega-consultants.

Het programma bezocht niet alleen Den Bosch, maar ook andere charmante gemeenten zoals Utrecht, Rotterdam en Breda. Elke aflevering onthult de unieke sfeer en bedrijvigheid van de bezochte plaatsen, met een speciale focus op lokale bedrijven die een verschil maken. Bright Cubes voelt zich vereerd om deel uit te maken van deze inspirerende serie en ons steentje bij te dragen aan het beeld van Den Bosch als een bruisende, innovatieve stad.

Wij zijn trots op deze erkenning en hopen dat onze deelname aan ‘Leukste Gemeente van Nederland’ meer mensen inspireert om te zien wat Den Bosch en Bright Cubes te bieden hebben. 

Wil jij deelnemen of benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden in ontwikkeling van personeel voor jouw organisatie of team? Wij nemen graag de tijd om ons te verdiepen in jullie vraag, kans of problematiek waarna we samen kijken welke vorm van training het beste past. Omdat we onze organisatie flexibel hebben ingericht zijn we ook bereid om buiten deze kaders te kijken om elkaar te kunnen helpen.

Lotte-ZA-min.png

Lotte Kriesch - Unit Manager Data & Software Development

Neem contact op met mij. Ik ben bereikbaar op lotte.kriesch@brightcubes.nl. Je kunt natuurlijk ook het formulier invullen.

Meer nieuwsitems!

Terugblik: Workshop MLOps in Databricks bij Bright Cubes

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli!

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents

Azure Container Apps als DevOps agents