Balk-website.png
Bright Learning

Bright Cubes: Training DP-203

Bright Cubes: Training DP-203

In de dynamische consultancyomgeving is voortdurende groei en ontwikkeling van onschatbare waarde. Bij Bright Cubes staat de ontwikkeling van onze consultants centraal in onze bedrijfsfilosofie. We geloven in het voortdurend versterken van ons getalenteerde team door middel van uitgebreide trainingen.

De afgelopen twee weken hebben de trainingsdagen van DP-203 plaatsgevonden. Onder leiding van Tommy de Jong , Microsoft Certified Trainer,  heeft de groep 4 dagen gebikkeld om de stof onder de knie te krijgen.

In de training DP-203 leren onze consultants werken met de meest populaire tools voor data engineering op Azure. Ze leren relevante concepten en best practices voor het bouwen van analytics oplossingen in de Azure cloud, zowel realtime- als batch-based. De training is erg gericht op de praktijk: door middel van veel lab oefeningen krijgen ze veel hands-on ervaring met de diverse tools zoals Azure Synapse, Azure Databricks, Azure Data Lake en Azure Stream Analytics. Uiteindelijk bereidt dit ze voor voor de certificering tot Azure Data Engineer.

We wensen de groep van deze editie veel succes met het examen!

Meer nieuwsitems!

Terugblik: Workshop MLOps in Databricks bij Bright Cubes

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli!

Bright Cubes Schittert in ‘Leukste Gemeente van Nederland’

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents