Balk-website.png
Groot succes

Aftermovie Workshop: Building Sustainable Solutions with Azure Cloud

Building Sustainable Solutions with Azure Cloud

Afgelopen woensdag hebben we samen met onze gasten mogen leren en genieten tijdens de Workshop “Building Sustainable Solutions with Azure Cloud”.

Na gezamenlijk genoten te hebben van een heerlijk buffet nam onze collega Jasper Post ons mee in de wereld van duurzaamheid, Kubernetes, Autoscaling en Azure Cloud.  Aan de hand van een praktijkgerichte klantcase, waarmee hij eerder de Substainability Award had gewonnen, liet Jasper ons zien op welke wijze je de IT- Infrastructuur kunt optimaliseren en automatiseren om daarmee zorg te dragen voor een substantiële CO2 reductie en tegelijk kosten te besparen.

Er werd afgesloten met een kleine na borrel waarbij nog uitgebreid werd nagepraat over alle mogelijkheden, kansen en technologieën die tijdens de workshop aan de orde kwamen.
Kortom een topavond die we niet snel zullen vergeten maar snel weer met een nieuwe gave en leerzame workshop zullen opvolgen.

Wil jij ook weten hoe je minimaal 25% van je CO2 uitstoot met Azure Cloud kunt reduceren? Neem dan contact met Bright Cubes.

#Sustainability #Kubernetes #Azure #Autoscaling #BrightCubes #BrightLearning

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie of team. Wij nemen graag de tijd om ons te verdiepen in jullie vraag, kans of problematiek waarna we samen kijken welke vorm van dienstverlening het beste past. Omdat we onze organisatie flexibel hebben ingericht zijn we ook bereid om buiten deze kaders te kijken om elkaar te kunnen helpen.

Alex-ZA-min.png

Alex Verstappen - Directielid

Neem contact op met mij. Ik ben bereikbaar op alex.verstappen@brightcubes.nl. Je kunt natuurlijk ook het formulier invullen.

Meer nieuwsitems!

Bright-Cubes-Way-of-Working.jpg

Bright Cubes Training AZ-204: Meld je nu aan!

Lunch & Learn: Bright Cubes App

Introductie Sustainability Program Bright Cubes

Bright Cubes: Training DP-203