Balk-website.png
Het sfeervolle Hotel Kloppendiek is het theater

Aftrap Bright Minds Development Program

Aftrap Bright Minds Development Program Kloppendiek

Bright Cubes heeft een groep van 10 consultants naar Vreden, Duitsland gebracht voor de start van het eerste blok van het Bright Minds Development Program. Het sfeervolle Hotel Kloppendiek is voor een heel weekend omgetoverd tot het epicentrum van zelfontwikkeling. Tijdens deze bijzondere gelegenheid zetten de consultants zich in om verschillende softskills aan te scherpen en uitdagingen aan te pakken die zij in hun werk tegenkomen.

Gedurende het weekend werden de consultants begeleid door een ervaren coach en maakten zij gebruik van de 360 graden feedback die ze eerder hadden ontvangen. Met deze waardevolle hulpmiddelen zijn ze de hele tijd intensief aan het werk geweest. Het programma bood een unieke kans om te werken aan persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

In een inspirerende omgeving hebben de consultants de gelegenheid gehad om te reflecteren op hun sterke punten en verbeterpunten. Ze hebben de ruimte gekregen om hun vaardigheden verder te ontwikkelen en nieuwe inzichten op te doen. Door samen te werken met gelijkgestemde professionals, hebben ze waardevolle ervaringen en kennis kunnen delen.

Het Bright Minds Development Program in Vreden was niet alleen een weekend van hard werken en leren, maar ook een gelegenheid voor de consultants om elkaar beter te leren kennen en te verbinden. Ze hebben kunnen bouwen aan een hecht team en waardevolle relaties opgebouwd die van onschatbare waarde zullen zijn voor hun toekomstige samenwerking.

Wesley Bekker vertelt over zijn ervaring tijdens dit weekend; “Bij onze aankomst werden we hartelijk verwelkomd en konden we meteen onze spullen op de kamer achterlaten. We werden verwend met verrukkelijke taart en genoten van een heerlijke kop koffie en thee. Deze zoete verwennerij gaf ons direct een boost van energie voor de training die op ons stond te wachten.

De training was zowel leuk als intensief, en we gaven ons volledig om er het maximale uit te halen. Gedurende de dag werden we tijdens de lunch getrakteerd op voortreffelijk, overvloedig en warm eten. Ook de avondmaaltijden waren van dezelfde hoge kwaliteit. Het ontbrak ons werkelijk aan niets als het om eten ging.

Als kers op de taart werden we getrakteerd op heerlijke Weissners, die een perfecte afsluiter vormden van elke dag. Deze smakelijke lekkernijen gaven ons de gelegenheid om te ontspannen en de dag in stijl af te sluiten.

Naast alle culinaire genoegens was deze ervaring ook zeer leerzaam. We hebben elkaar goed leren kennen en waardevolle inzichten opgedaan. Het was een unieke gelegenheid om te groeien als individu en als team, en we zijn er als consultants van Bright Cubes zeker door verrijkt.”

Al met al was het weekend in Hotel Kloppendiek een succesvolle aftrap van het Bright Minds Development Program. De consultants van Bright Cubes hebben met volle overgave gewerkt aan hun persoonlijke en professionele groei, en zijn nu klaar om de uitdagingen in hun werk met vertrouwen aan te gaan.

Meer nieuwsitems!

Terugblik: Workshop MLOps in Databricks bij Bright Cubes

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli!

Bright Cubes Schittert in ‘Leukste Gemeente van Nederland’

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents