Balk-website.png
Bright Fun

Bright Cubes' eerste LAN-party!

LAN-party bij Bright Cubes

Op 24 april organiseerde Bright Cubes hun allereerste LAN-party, een bruisend evenement voorgesteld door collega consultant Jeroen Moerman. Met de steun van meerdere enthousiaste collega's werd 'Unreal Tournament: Game of the Year Edition' gekozen als het hoofdspel voor de avond, een keuze die zowel ervaren gamers als nieuwkomers aansprak.

De avond begon met teams die elkaar uitdaagden in intense matches van Unreal Tournament. Naast dit spel genoten de deelnemers van andere klassiekers zoals Duck Hunt en Super Smash Bros. Een onverwachte verrassing was de verschijning van een Big Tower Intel Pentium uit 1995, meegebracht door een collega. De Big Tower Intel Pentium droeg ontzettend goed bij aan de nostalgische sfeer van de avond.

Bright Cubes zorgde voor pizza's om de energie hoog te houden tijdens de strijd tegen elkaar. Het succes van de LAN-party benadrukte niet alleen de passie voor gaming binnen het bedrijf, maar ook de ondersteunende cultuur van Bright Cubes voor initiatieven van medewerkers buiten het werk.

Na vele uren van gaming en onderlinge strijd kwam de avond tot een einde. Het was een geslaagde eerste editie en we kijken uit naar de volgende LAN-party!

Meer nieuwsitems!

Terugblik: Workshop MLOps in Databricks bij Bright Cubes

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli!

Bright Cubes Schittert in ‘Leukste Gemeente van Nederland’

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents