Balk-website.png
Bright Fun

Bright Cubes Weekend 2024


Het afgelopen weekend vond het jaarlijkse Bright Cubes Weekend plaats in het pittoreske Grolloo. Dit weekend stond volledig in het teken van samenkomen, plezier en ontspanning. De eerste deelnemers arriveerden op vrijdag, waarna de sfeer direct goed werd ingezet met een gezellige pizzaparty bij het kampvuur. Iedereen kon zijn eigen pizza’s beleggen in de steenoven.  

De avond hebben we vol gemaakt met spelletjes. Onze collega’s Jip kwam met een dobbelspel, die bijzonder in trek was. Dit gecombineerd met verschillende biertjes die onze collega’s mee hadden genomen, zorgde voor een goede start van het weekend.
De zaterdag begon met een gezamenlijk ontbijt, waarna iedereen zich voorbereidde op de Drop & Hike. Hierbij moesten we op basis van GPS verschillende boxen vinden en afvinken nadat we door de trekkertram waren afgezet. Daarna keerden we terug naar het terrein voor een lunch, zodat we vol energie in de middag konden beginnen aan het programma van Stoere Boeren. Dit spel bracht flink wat hilarische momenten met zich mee, waarbij teamwork en creativiteit centraal stonden. 

In de avond werd de barbecue aangestoken en genoten de deelnemers van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht. Sommigen besloten daarna gezellig bij het kampvuur te blijven kletsen, terwijl anderen zich waagden aan een paar bordspellen. Natuurlijk zorgde het kampvuur voor een warme en ontspannen afsluiting van de dag, met knisperend hout en vrolijke gesprekken.
Op zondag werd het weekend afgesloten met een gezamenlijk ontbijt, waarbij iedereen nog even kon nagenieten van het geslaagde weekend. Met een glimlach op hun gezicht en mooie herinneringen op zak, keerden de deelnemers huiswaarts. Het Bright Cubes Weekend was wederom een groot succes en heeft de band tussen collega's verder versterkt.

Lijkt het jou ook leuk om onderdeel van dit team te zijn? Bekijk dan onze vacaturesite (https://brightcubes.nl/vacatures/) of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. 

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie of team. Wij nemen graag de tijd om ons te verdiepen in jullie vraag, kans of problematiek waarna we samen kijken welke vorm van dienstverlening het beste past. Omdat we onze organisatie flexibel hebben ingericht zijn we ook bereid om buiten deze kaders te kijken om elkaar te kunnen helpen.

Lotte-ZA-min.png

Lotte Kriesch - Unit Manager Data & Software Development

Neem contact op met mij. Ik ben bereikbaar op lotte.kriesch@brightcubes.nl. Je kunt natuurlijk ook het formulier invullen.

Meer nieuwsitems!

De eerste groep alumni van Bright Minds Development Programma

Terugblik: workshop Docker voor beginners bij Bright Cubes

Workshop Docker op 11 sept!

Terugblik: Workshop MLOps in Databricks bij Bright Cubes