Balk-website.png
Bright Learning

Workshop Docker op 11 sept!

Workshop Docker op 11 september

Je bent van harte uitgenodigd voor onze workshop Docker op 11 september om 17.00 uur. Deze workshop biedt een diepgaande verkenning van Docker.

Een uitdaging binnen het huidige digitale landschap is om eenduidig applicaties te deployen, schaalbare CI/CD omgevingen op te zetten en self-contained serverless deployments in de cloud te doen. Een gemeenschappelijke deler is het feit dat al deze zaken vergemakkelijkt kunnen worden met behulp van (Docker) containers.

Heb jij altijd al met Docker containers willen werken, maar weet je niet waar te beginnen?

In deze Docker workshop ga je hands on aan de slag met bouwen en runnen van containers. Je leert waarom je containers wilt gebruiken en wat je wel en niet kan met containers. Naast het bouwen van containers ga je met Docker Compose deze containers online deployen.
De volgende onderwerpen komen aan bod:

• Achtergrond van containers
• Containers bouwen
• Netwerken
• Bestandssystemen
• Orchestratie

Tijdens de workshop worden de grondbeginselen van containerization uitgelegd en ga je actief aan de slag binnen een digitale omgeving. Binnen no-time heb je een basis gelegd waar op je verder kan bouwen. Ben je benieuwd, schrijf je dan direct in!
Gelieve te bevestigen of je aanwezig zult zijn door te je aan te melden via de LinkedIn-pagina.

LET OP: tijdens de workshop zal je ook zelf aan de slag gaan. Het is daarom belangrijk dat je je laptop meeneemt.

Gelieve te bevestigen of je aanwezig zult zijn door te je aan te melden via de LinkedIn-pagina: https://www.linkedin.com/events/workshopdocker7221122510736498688/ 


Als je specifieke vragen hebt die je graag behandeld zou willen zien tijdens de workshop, voel je vrij om deze vooraf te delen.
We kijken ernaar uit je op 11 september te verwelkomen voor een inspirerende en leerzame sessie.

Programma:
17:00 - 17:30: Inloop en ontvangst
17:30 - 18:15: Buffet
18:15 - 20:00: Workshop Docker
20:00: Napraten met een drankje

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie of team. Wij nemen graag de tijd om ons te verdiepen in jullie vraag, kans of problematiek waarna we samen kijken welke vorm van dienstverlening het beste past. Omdat we onze organisatie flexibel hebben ingericht zijn we ook bereid om buiten deze kaders te kijken om elkaar te kunnen helpen.

Lotte-ZA-min.png

Lotte Kriesch - Unit Manager Data & Software Development

Neem contact op met mij. Ik ben bereikbaar op lotte.kriesch@brightcubes.nl. Je kunt natuurlijk ook het formulier invullen.

Meer nieuwsitems!

Terugblik: Workshop MLOps in Databricks bij Bright Cubes

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli!

Bright Cubes Schittert in ‘Leukste Gemeente van Nederland’

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents