Balk-website.png
Bright Learning

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli!

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli

Je bent van harte uitgenodigd voor onze workshop MLO in Databricks op 3 juli om 17.00 uur. Deze workshop biedt een diepgaande verkenning van MLOps in Databricks.

Een grote uitdaging van het toepassen van machine learning (ML) is het correct uitrollen en onderhouden van machine learning modellen. Een net gemaakt model kan bijna 100% accurate voorspellingen doen op het moment dat het in productie wordt gezet, maar kan een periode later door nieuwe data of beslissingen van de business minder goed werken. Daarom is MLOps ontworpen om duidelijke stappen in het bouwproces te geven waarin betrouwbaarheid, scalability en risico beperking vooraan staan tijdens het trainen, in productie brengen en onderhouden van ML modellen.

MLOps combineert bestaande methodologieën als DevOps, DataOps en ModelOps om ML engineers, Data Scientists, DevOps engineers en andere IT-specialisten makkelijk en efficiënt te laten samen werken. Geleend van DevOps gebruikt MLOps het concept van continuous integration and deployment (CI/CD) samen met stappen voor monitoren, valideren en governance van ML modellen.

In deze workshop gaan jullie na een korte uitleg aan de slag met MLOps in Databricks. Jullie zullen experimenteren door eerst met AutoML verschillende voorspellingsmodellen te maken en trainen op een dataset over verschillende wijnen. Daarna zullen jullie met MLFlow de experimenten volgen en belangrijke informatie over bijvoorbeeld model inference, deployment en versioning beheren. Door deze experimenten bepalen jullie het beste ML model om de kwaliteit van wijnen te voorspellen. De beste digitale sommelier zal beloond worden met een prijs!

Gelieve te bevestigen of je aanwezig zult zijn door te je aan te melden via de LinkedIn-pagina https://www.linkedin.com/events/workshopmlopsindatabricks7201915478196310017/ of via onderstaand contactformulier. 

Als je specifieke vragen hebt die je graag behandeld zou willen zien tijdens de workshop, voel je vrij om deze vooraf te delen.
We kijken ernaar uit je op 3 juli te verwelkomen voor een inspirerende en leerzame sessie.

Programma:
17:00 - 17:30: Inloop en ontvangst
17:30 - 18:15: Buffet
18:15 - 20:00: Workshop MLOps in Databricks
20:00: Napraten met een drankje

Wil jij deelnemen of benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden in ontwikkeling van personeel voor jouw organisatie of team? Wij nemen graag de tijd om ons te verdiepen in jullie vraag, kans of problematiek waarna we samen kijken welke vorm van training het beste past. Omdat we onze organisatie flexibel hebben ingericht zijn we ook bereid om buiten deze kaders te kijken om elkaar te kunnen helpen.

Lotte-ZA-min.png

Lotte Kriesch - Unit Manager Data & Software Development

Neem contact op met mij. Ik ben bereikbaar op lotte.kriesch@brightcubes.nl. Je kunt natuurlijk ook het formulier invullen.

Meer nieuwsitems!

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents

Azure Container Apps als DevOps agents

Bright Cubes' eerste LAN-party!

Lunch & Learn: Bright Cubes App