Balk-website.png
Bewegen, gezelligheid en nieuwe dingen

Bright Vitality - Sport Clinics

Team Bright Cubes heeft op 6 juli in kader van haar vitaliteitsprogramma kennis gemaakt met een aantal sporten. Samen met collega’s op onderzoek uitgaan en sporten uitproberen waar je misschien  alleen niet aan zou beginnen. Samen de eerste stapjes leren en elkaar motiveren en tot slot natuurlijk afsluiten met een hapje eten.

Boulderen

Een enthousiaste groep vertrok richting de boulderhal. Onder begeleiding van ervaren klimmers/boulderaars kregen de beginners instructies, adviezen en beklommen ze de eerste wanden. Daarna werd iedereen fanatiek en ging op zoek naar welke routes ze nog meer konden overwinnen. Het was mooi om te zien welke progressie er in een kort tijdsbestek werd geboekt.

Golf

De tweede groep verzamelde zich bij golfbaan De Haverleij. Onze "professionele" golfinstructeur Bastiaan Konings stond klaar om de collega's te begeleiden en hen te leren hoe ze de juiste swing konden maken, de bal precies konden raken en strategisch konden denken tijdens het spel. In kleine groepjes gingen ze vervolgens de par 3-baan op, waar een competitieve sfeer heerste. Al met al was het een geslaagde namiddag waar plezier en gezelligheid voorop stonden. Op naar de volgende sportclinics en de mogelijkheid om weer nieuwe dingen uit te proberen.

Meer nieuwsitems!

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli!

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents

Azure Container Apps als DevOps agents

Bright Cubes' eerste LAN-party!