Balk-website.png
Bright Minds Development Programma

De eerste groep alumni van Bright Minds Development Programma

Met trots kondigen wij aan dat de eerste groep deelnemers het Bright Minds Development Programma succesvol heeft afgerond!

Onze collega's hebben hard gewerkt aan hun persoonlijke ontwikkeling en zijn nu gecertificeerde alumni van het programma. Van harte gefeliciteerd met deze prestatie! 

In een snel veranderende en veeleisende zakelijke omgeving is voortdurende investering in de ontwikkeling van medewerkers van cruciaal belang. Als vooruitstrevende organisatie begrijpt Bright Cubes de waarde van persoonlijke en professionele groei voor zowel het individu als het bedrijf. Om dit te ondersteunen, heeft Bright Cubes het Bright Minds Development Programma (BMDP) opgezet. Dit programma richt zich op het aanscherpen van consultancy- en generieke vaardigheden en helpt medewerkers hun volledige potentieel te benutten.

Het Bright Minds Development Programma volgt een holistische benadering van ontwikkeling. Door middel van workshops, trainingen en coaching, onder leiding van Rob Tummers, krijgen onze collega's de kans om hun zelfbewustzijn te vergroten, sterke punten te identificeren en benutten, en zwakkere gebieden aan te pakken. Reflectie en doelstellingen vormen daarbij belangrijke onderdelen. Het programma begeleidt medewerkers in hun reis naar professionele groei, waardoor ze nog beter worden in hun rol als consultant.

Momenteel is een tweede groep bezig met het traject en staat de derde groep op het punt te beginnen. Wij kijken ernaar uit om nog meer collega's te zien groeien en hun carrière naar een hoger niveau te tillen met het Bright Minds Development Programma.

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie of team. Wij nemen graag de tijd om ons te verdiepen in jullie vraag, kans of problematiek waarna we samen kijken welke vorm van dienstverlening het beste past. Omdat we onze organisatie flexibel hebben ingericht zijn we ook bereid om buiten deze kaders te kijken om elkaar te kunnen helpen.

Lotte-ZA-min.png

Lotte Kriesch - Unit Manager Data & Software Development

Neem contact op met mij. Ik ben bereikbaar op lotte.kriesch@brightcubes.nl. Je kunt natuurlijk ook het formulier invullen.

Meer nieuwsitems!

Terugblik: workshop Docker voor beginners bij Bright Cubes

Bright Cubes Weekend 2024

Workshop Docker op 11 sept!

Terugblik: Workshop MLOps in Databricks bij Bright Cubes