Balk-website.png
Grand Opening Bright Cubes kantoor in 's Hertogenbosch

Grand Opening Bright Cubes kantoor in 's Hertogenbosch

Op 1 april (geen grap!) was het dan zover: ons mooie kantoor in hartje Den Bosch werd op uitbundige wijze geopend met een welverdiend feest na alle corona perikelen. 

Vanaf een uur of vijf werd het al aardig gezellig tijdens de inloop van alle collega's. De feestgangers kregen een logogebakje of mini Bossche bol met een glas bubbels bij binnenkomst. Onze collega Sander Breukink nam met verve de rol van DJ op zich en trakteerde de aanwezigen op de meest uiteenlopende deuntjes, waardoor de sfeer er al snel in zat. 

Rond zes uur werd het overheerlijke Italiaanse buffet geopend en kon men zich te goed doen aan allerhande lekkers, waardoor een polonaise van hongerige collega's langs de schalen ontstond. Het geheel werd afgesloten met een bijzondere toetjesmolen, welke vrij snel van zijn lading ontdaan werd. 

Na het eten stond het klapstuk van de avond op het programma: de officiële opening van het kantoor. Onze directieleden mochten eindelijk op de grote rode knop drukken die al die tijd had staan pronken en met een groots vuurwerk werd het kantoor officieel voor geopend verklaard. 

Hierna kregen alle collega's een goodiebag uitgereikt met hun eigen avatar, die ze zelf aan de muur mochten ophangen. Vol enthousiasme werden de spijkers in de muur geslagen en daarbij werd gezocht naar het beste plekje. Het feest ging in volle gang door en iedereen vermaakte zich opperbest, tot de laatsten in polonaise het pand verlieten. 

Meer nieuwsitems!

Terugblik: Workshop MLOps in Databricks bij Bright Cubes

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli!

Bright Cubes Schittert in ‘Leukste Gemeente van Nederland’

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents