Balk-website.png
Bright Learning

Lunch & Learn: Bright Cubes App

Succesvolle Lunch & Learn over de Bright Cubes App 

Woensdag 10 april hebben we een interactieve Lunch & Learn sessie gehad. Het ging namelijk over onze eigen Bright Cubes App! De bijeenkomst bood niet alleen een diepgaand inzicht in de huidige mogelijkheden van de app, maar bood ook de ruimte om verbeteringen en suggesties te delen met elkaar. Het enthousiaste team achter deze app, bestaande uit enkele van onze eigen collega's, presenteerde trots de voortgang en toekomstige plannen.

Een van de meest opvallende aspecten die tijdens de bijeenkomst naar voren kwam, was de veelzijdigheid van de Bright Cubes App. Met deze app kunnen onze collega’s een breed scala aan taken en processen afhandelen op administratief gebied, maar ook kennis van collega’s opzoeken en eigen kennis delen.

Bovendien hebben we tijdens de sessie een dieper inzicht gekregen in de toekomstige mogelijkheden van de app. Met voortdurende ontwikkelingen en updates belooft de Bright Cubes App nog meer functionaliteiten te bieden die ons helpen om onze bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en onze werkomgeving nog aangenamer te maken.

We sloten de bijeenkomst af met een gezamenlijke brainstormsessie, waarin we ideeën verzamelden over mogelijke toevoegingen aan de app. Hierbij stond centraal dat we nauwlettend willen volgen wat onze collega's nodig hebben van de app. Door hun feedback en suggesties serieus te nemen, streven we ernaar om een app te creëren die echt aansluit bij de behoeften en verwachtingen van ons team. Tijdens de brainstormsessie boden een aantal collega’s hun talent aan om samen met het team de app verder te ontwikkelen.

Kortom, de Lunch & Learn-sessie over de Bright Cubes App was niet alleen informatief, maar ook inspirerend. Het benadrukte de voortdurende inzet van ons bedrijf voor innovatie en verbetering, evenals de waarde van samenwerking binnen ons team. We kijken ernaar uit om de mogelijkheden van de Bright Cubes App volledig te benutten en samen verder te groeien.

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie of team. Wij nemen graag de tijd om ons te verdiepen in jullie vraag, kans of problematiek waarna we samen kijken welke vorm van dienstverlening het beste past. Omdat we onze organisatie flexibel hebben ingericht zijn we ook bereid om buiten deze kaders te kijken om elkaar te kunnen helpen.

Alex-ZA-min.png

Alex Verstappen - Directielid

Neem contact op met mij. Ik ben bereikbaar op alex.verstappen@brightcubes.nl. Je kunt natuurlijk ook het formulier invullen.

Meer nieuwsitems!

Bright-Cubes-Way-of-Working.jpg

Bright Cubes Training AZ-204: Meld je nu aan!

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents

Azure Container Apps als DevOps agents

Bright Cubes' eerste LAN-party!