Balk-website.png
F5 meer als refresh!

Lunch and Learn F5 Security

Lunch and Learn F5 Security

Vandaag was weer een leuke dag bij Bright Cubes, waar onze Security Consultant, Silvano Vreuls, een boeiende presentatie heeft gegeven tijdens een van onze periodieke Lunch & Learns. Onder het genot van smakelijke broodjes en een drankje, deelde Silvano zijn diepgaande kennis over F5 security tooling in de breedste zin. In deze huidige dynamische en gedistribueerde wereld wordt het waarborgen van security steeds complexer en Silvano wist dit op een heldere manier te belichten.

Met inzichten gebaseerd op zijn rijke ervaring en recente opdrachten bij Bright Cubes, schetste Silvano een duidelijk beeld van de uitdagingen die zich voordoen in hedendaagse IT-landschappen. Vervolgens bracht hij de relatie tussen deze complexe uitdagingen en de inhoudelijke producten van F5 op een overtuigende manier naar voren.

Het diverse publiek zorgde voor waardevolle discussies, waarbij vragen opkwamen zoals: "Wat betekent deze complexiteit voor mij als software ontwikkelaar?" en "Hoe wordt security als KPI inzichtelijk gemaakt voor het management?" Silvano en het publiek gingen dieper in op deze vraagstukken, en er ontstonden interessante dialogen over de toekomst van IT-security en de implicaties van volledige cloudmigraties voor klanten.

Als jij ook een gedreven IT-specialist bent en nieuwsgierig bent naar wat er speelt in aanpalende IT-domeinen, nodigen we je van harte uit om contact op te nemen. Ontdek de mogelijkheden die Bright Cubes te bieden heeft en sluit je aan bij ons enthousiaste team van professionals!

Meer nieuwsitems!

Bright-Cubes-Way-of-Working.jpg

Bright Cubes Training AZ-204: Meld je nu aan!

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents

Azure Container Apps als DevOps agents

Bright Cubes' eerste LAN-party!