Balk-website.png
boksen en reflecteren met je collega's

Lunch and Learn - Vitality 2 Improve

Lunch and Learn - Vitality2Improve

Tijdens een recente Lunch and Learn-sessie bij Bright Cubes in samenwerking met Vitality2 Improve hebben we een inspirerende en energieke middag beleefd.

De Lunch and Learn was een unieke gelegenheid waarbij we de kracht van boksen en reflectie hebben samengebracht. Onder begeleiding van professionele coaches van Vitality2 Improve hebben we kennisgemaakt met de basisprincipes van boksen en de positieve impact die deze sport kan hebben op zowel fysiek als mentaal vlak.

Het was een geweldige ervaring om samen met onze collega's te leren en te groeien. We hebben niet alleen de technieken van het boksen geleerd, maar we hebben ook waardevolle inzichten opgedaan over teamwork, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. We hebben openhartige gesprekken gevoerd over de uitdagingen die we tegenkomen in ons werk en hoe we deze kunnen overwinnen. De reflectie-oefeningen die werden begeleid door Vitality2 Improve hielpen ons om dieper inzicht te krijgen in onszelf en onze teamdynamiek.

Na de bokssessie was er tijd voor reflectie en het delen van ervaringen onder het genot van een lekker broodje en een verfrissend drankje, want dat was wel nodig.

We blijven bij Bright Cubes streven naar het bieden van inspirerende en leerzame evenementen voor onze medewerkers. We geloven dat dergelijke ervaringen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van ons team.

Blijf onze website in de gaten houden voor toekomstige evenementen en mogelijkheden om deel te nemen aan inspirerende sessies zoals deze. We zijn er trots op dat we een omgeving kunnen bieden waarin onze medewerkers kunnen blijven leren, groeien en zichzelf kunnen ontwikkelen.

Meer nieuwsitems!

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli!

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents

Azure Container Apps als DevOps agents

Bright Cubes' eerste LAN-party!