Balk-website.png
Marloes en Thijmen; experts op het gebied van .NET & Azure resp. Java & AWS

Marloes en Thijmen; experts op het gebied van .NET & Azure resp. Java & AWS

Met groot genoegen hebben wij per 1 Maart Marloes de Krom & Thijmen Ketel mogen verwelkomen binnen het softwareteam van Bright Cubes.   

Marloes

Marloes is een dame uit het zuiden van het land met ruim 10 jaar ervaring binnen Microsoft ecosystemen. Na het succesvol behalen van haar HBO-opleiding heeft Marloes haar kennis opgedaan met .NET, C#, Azure en verschillende frontend technieken zoals Angular & React.  

Momenteel is Marloes via Bright Cubes bezig deze kennis nog verder uit te bouwen in de vorm van haar Azure en Kubernetes certificeringen. Marloes gaat samen met Bright Cubes een innovatieve zorgorganisatie ondersteunen met de optimalisatie en nieuwbouw van een .NET Core applicatie die gehost wordt in Microsoft Azure met een Microservice Architecture.  

Thijmen

Thijmen is een jongeman woonachtige in het westen van het land. Na het succesvol behalen van zijn WO-opleiding heeft Thijmen flink wat ervaring opgedaan binnen de Java-wereld.  

Bij Bright Cubes gaat hij zich focussen op Java-development met een stuk Kotlin en een groot deel AWS. Thijmen wordt daarnaast super enthousiast van software architectuur en leest in hier zijn vrije tijd graag boeken over onder andere Clean Architecture. Ook hij is momenteel via Bright Cubes bezig met zowel zijn Kubernetes als AWS-certificeringen om zo nog betere te worden in zijn mooie vak. Al deze kennis gaat Thijmen inzetten bij een organisatie die zich bezighoudt met een stukje cruciale infrastructuur in Nederland.  

Namens heel Bright Cubes: Marloes de krom & Thijmen Ketel, ontzettend veel plezier en succes gewenst! 

Ben jij op zoek naar een organisatie die niet alleen gelooft in wie jij vandaag bent, maar kijkt naar wie jij zult worden? Heb jij een hart voor IT, een goede drive en ben jij op zoek naar gelijkgestemden? Wij ondersteunen jou bij jouw ontwikkeling tot een complete professional die direct waarde toevoegt bij onze klanten!

 

Meer nieuwsitems!

Building Sustainable Solutions with Azure Cloud

Start IT-Talenten: Remco en Stef

Aftermovie Bright Cubes in de Efteling

Bright Vitality - Sport Clinics