Balk-website.png
Security Consultant Silvano Vreuls werkt aan veilige infrastructuren

Security Consultant Silvano Vreuls werkt aan veilige infrastructuren

Bright Cubes is bezig om ook op het vakgebied van security meer kennis en oplossingen aan te bieden. Daarom zijn wij er trots op dat Silvano Vreuls per 1 mei jl. onze gelederen versterkt. Met diepgaande kennis van (network) security, Next-Gen firewalling en ruime ervaring met de F5 suite, kan hij iedere organisatie helpen zorg te dragen voor een optimaal beveiligde omgeving.

Als Senior Engineer heeft Silvano binnen korte tijd bij veel verschillende integrators project ervaring opgedaan in het implementeren, uitvoeren en migreren van complexe securityoplossingen.

Hij staat bekend als iemand met een transparante, recht door zee en no-nonsense communicatiestijl. Silvano heeft een brede achtergrond op het gebied van netwerk- en securityoplossingen, name op F5 (specialist), Palo Alto, Fortinet, Check Point, Zscaler, Blue Coat en Huawei. Hij is sportief, leergierig en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. Daarbij kan is hij in staat om een omgeving snel te analyseren en zich eigen te maken.

Bright Cubes streeft naar een goede samenwerking tussen consultants en klanten. Communicatie, kennisdeling en inleving in de belevingswereld van stakeholders is hierbij belangrijk. Breng jij technologie, business en mensen bij elkaar? Stuur je CV via één van onze vacature pagina’s of neem direct contact met ons op.

Meer nieuwsitems!

Bright-Cubes-Way-of-Working.jpg

Bright Cubes Training AZ-204: Meld je nu aan!

Bright Cubes: Training DP-203

Lunch & Learn: Sustainability door Taco Voorman

Terugblik: Zichtbaarheid als IT-consultant bij je klant