Balk-website.png
Software Consultant Twan Krishnapillai werkt aan innovatieve applicaties

Software Consultant Twan Krishnapillai werkt aan innovatieve applicaties

Bright Cubes is bezig om ook op het vakgebied van embedded software meer kennis en oplossingen aan te bieden. Daarom zijn wij er trots op dat Twan per 1 juni onze gelederen versterkt. Met diepgaande kennis van C++, Python en Testing kan hij iedere organisatie helpen met embedded vraagstukken.

Als Senior Engineer heeft Twan binnen korte tijd bij veel verschillende projecten ervaring opgedaan in het implementeren, uitvoeren en migreren van complexe oplossingen.

Hij staat bekend als integere, communicatief vaardige en enthousiaste collega. Twan heeft een brede achtergrond op het gebied van software ontwikkeling waarbij hij verschillende innovatieve projecten heeft mogen ontwikkelen.

Bright Cubes streeft naar een goede samenwerking tussen consultants en klanten. Communicatie, kennisdeling en inleving in de belevingswereld van stakeholders is hierbij belangrijk. Breng jij technologie, business en mensen bij elkaar? Stuur je CV via één van onze vacature pagina’s of neem direct contact met ons op.

Meer nieuwsitems!

Terugblik: Workshop MLOps in Databricks bij Bright Cubes

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli!

Bright Cubes Schittert in ‘Leukste Gemeente van Nederland’

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents