Balk-website.png
Start Digital Content Marketeer Thuur Kurvers

Start Digital Content Marketeer Thuur Kurvers

Welkom Thuur, onze nieuwe collega en Digital Content Guru. Camera paraat, toffe video maken, mooie foto’s schieten, alles editen en op de site posten. En, zorgen dat we viral gaan natuurlijk…Dit is zomaar een dag van Thuur bij Bright Cubes.

1 juli is Thuur Kurvers uit Tilburg bij Bright Cubes gestart als Digital Content Marketeer en richt zich vol op zaken als het maken van een marketing- en communicatieplan, het vertalen van content naar beeld (foto en video) en tekst, het verzorgen en bewerken van foto- en videomateriaal, copywriting, contact onderhouden met externe partijen, het hunten op contentwaarde bij en interviewen van collega’s en klanten, het posten van content op onze website en social media en het bijhouden van SEO en SEA.

Bij Bright Cubes werken Bright Minds, onze consultants! We zitten nooit stil. De hele dag werken we mét onze consultants en áán onze consultants. We werken aan professionele ontwikkeling door middel van training, coaching en de leukste projecten bij onze klanten. Maar we werken ook aan persoonlijke ontwikkeling en aan continue werkplezier. Het geheim hoe we dan aanpakken willen we graag delen met iedere top engineer in Nederland. Thuur gaat dat in beeld en verhaal brengen voor ons, maar vooral ook voor als die top engineers die we nog niet kennen!

Thuur, van harte welkom bij Bright Cubes en heel veel plezier en succes in ons team!

Meer nieuwsitems!

Terugblik: Zichtbaarheid als IT-consultant bij je klant

Workshop Zichtbaarheid bij de klant

Zichtbaarheid als IT-consultant bij je klant

Lunch and Learn F5 Security

Bright Vitality in Action