Balk-website.png
Bright Workshop

Terugblik: Zichtbaarheid als IT-consultant bij je klant

Zo wordt je zichtbaar als IT-consultant

Vorige week donderdag hebben we ons echt gefocust op de kern van ons werk als consultant. “Zichtbaarheid als consultant bij je klant”. Hoe bereikbaar je, zeker in een tijd van thuiswerken zichtbaarheid bij je klant? Hoe organiseer je draagvlak, profileer je je effectief, leer je maximaal en haal je de nuances uit de belangen van je stakeholders.  

Dennis Glasbergen, Senior Consultant bij Bright Cubes en Bastien Tielen, Directeur en eigenaar van Bright Cubes hebben vanuit zowel het consultantperspectief als het klantperspectief ieder aspect aan bod laten komen. Wanneer ben je positief zichtbaar? Wanneer negatief of helemaal niet? Wie zijn je stakeholders en wat zijn hun belangen en perspectieven? Wat is de invloed van thuiswerken, valkuilen en quick wins.  

In een bijzonder interactieve sessie hebben Dennis en Bastien samen met onze gasten en collega’s ieder aspect uitgelicht en daarin ieders ervaring besproken. Wil jij dit graag terugkijken? Dat kan! Kijk hier voor de volledige workshop! 

Wil jij de volgende keer ook aanwezig zijn bij onze workshops, houd onze LinkedIn-pagina en onze website goed in de gaten en meld je zeker aan. Wil je sowieso meer weten over Bright Cubes, stuur ons dan een berichtje en wij staan graag voor je klaar! 

P1244193.jpg

Meer nieuwsitems!

Workshop MLOps in Databricks op 3 juli!

Terugblik: workshop Azure Container Apps als DevOps agents

Azure Container Apps als DevOps agents

Bright Cubes' eerste LAN-party!